Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány azt mondja, hogy már nem szeret akkor van még remény?
Figyelt kérdés
Fél év után ezt mondta. Hogy kéne visszahódítani? Nem akarom még feladni, mert szeretem.2011. márc. 1. 12:17
1/9 anonim válasza:
Ha szeretnéd, akkor tiszteletben tartanád, hogy ő meg nem szeret és békén hagynád. Neki is van saját akarata, erről megfeledkezni nem szeretet, hanem önzés.
2/9 anonim válasza:
mi ez a sírás? lerágott csont már nem finom:)
3/9 anonim válasza:
én is azt mta,mégis jártunk még 1,5évet utána....18l
4/9 anonim válasza:
Remény mindig van. Arra is, hogy felfedezem a halhatatlanság titkát. De az esélyeket sem árt mérlegelni, hogy megéri-e értékes időt és energiát fektetni a próbálkozásba...
5/9 koltt válasza:
Figyelj: mondom a tuti tippet: menj haza öltözz le meztelenre, állj be a tükör elé és nézd meg hogy mi van a lábad között. Ha f**sz van a lábad között akkor viselkedj ahhoz méltóan, és ne rohanj olyan szekér után ami már elment.
Ha igazi férfiként viselkedsz sokkal nagyobb az esély rá hogy visszatérjen hozzád, mintha a kutyája leszel. A csajok párt akarnak, nem háziállatot, vagy lábbelit.
6/9 A kérdező kommentje:
"Ha f**sz van a lábad között akkor viselkedj ahhoz méltóan, és ne rohanj olyan szekér után ami már elment."
Ez jó. :D
Hát igen, erősnek kell lenni.
2011. márc. 4. 15:42
7/9 anonim válasza:
szerintem a kapcsolat milyenségétől is függ.h viszonyul msot hozzád.lehet h van még nála esély.mindenkinél vannak hullámvölgyek.az én kapcsolatomba is volt,volt h ugy éreztem már nem szeretem,de utánna rájöttem h nekem ő kell,és annyira imádom,ennyire még soha senkit,szerintem porbálkozz még,:)beszéljetek róla:)
8/9 anonim válasza:
egyet értek az előttem szólóval! sztem várj egy kis ideig, lehet, hogy ő fog keresni téged.
9/9 anonim válasza:
16.41 mennyi idő után jöttél rá,hogy mégis szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!