Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amiért szakítanál a pároddal? Nem tudom az én gondom hova tartozik, amiről egyenlőre nem nyilatkoznék.
látom csak szakítóok a problémám
ahhoz képest, hogy amúgy meg hűséges és ragaszkodó típus
el vagyok keseredve
és mellesleg megjegyezném, el akar engem jegyezni.
tehát ő komolyan gondolja velem.
mit gondoltok erről, így?
igen beszéltem vele erről
nyugodt pillanatunkban is, meg akkor is amikor épp el van ájulva egy csajtól, és még veszekedés közben is
általában próbált nem figyelni más csajokat, de nem bírja ki, hogy ne nézzen oda, ne mosolyogjon, ne beszélgessen egy jóízűt, miközben engem levegőnek néz, sőt volt, amikor direkt kipörgette a kocsit egy csajnak szemezés után, miközben én is a kocsiban ülök....
ezt hiszi nem vágtam mi van
és nem válogat.
ha szép a csaj, vagy ha nyomi, ha fiatal, ha idősebb, neki mindegy. csak nő legyen.
neki így teljes az élet. van akit szeret és mindenki izgatja a fantáziáját.
amúgy egy ismerősöm férje is ilyen - távoli ismerős, nem bnőm, és ő mégis hozzáment 2 éves a gyerekük
legszívesebben beszélnék vele,hogy bírja, de ő engem annyira nem ismer, kétlem hogy őszinte lenne velem a csaj
örülnék ha találnék hasonló helyzetben levő valakit
ha mindezek mellett megbízható is a srác
újabban már rémálmaim vannak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!