Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan itt, aki visszaszerezte szakítás után hónapokkal, vagy évekkel a pasiját?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy a fiú szakított, mert elmúlt a szerelme a lány iránt.2011. febr. 28. 16:13
11/15 anonim válasza:
hát szerintem ha azért hagyott el mert már nem szeret akkor szerintem nem fog sikerülni visszahódítani.plána nem hónapok elteltével,mert minél több idő telik el,annál távolabb kerültök egymástól.
12/15 anonim válasza:
sikerült újból összejönnötök? na nem, mennyi idő után tudtál továbblépni?
13/15 A kérdező kommentje:
Nem sikerült,és még mindig nem.Bár már sokat enyhült azóta ..:)
2012. jún. 6. 17:29
14/15 anonim válasza:
Sajnálom! Tudat alatt elkezdtem reménykedni,ezért a napokban jobban is éreztem magam, pedig nálunk is ez a helyzet. De akkor próbálok nem bizakodni. Köszönöm a választ!
15/15 A kérdező kommentje:
Azért ne bánkódj! :)
Még én is mindig rosszul érzem magam,viszont igaz az a mondás,hogy 'majd jön másik.'
Van egy rettentő aranyos srác,aki most udvarolgat,és úgy érzem,kezdek újra érezni valamit. :P
Te is várj,míg jön valaki,lehet,hogy már tényleg nem lenne ugyanolyan.De ha a sors úgy akarja,együtt lesztek még egyszer!
Csak ne betegedj bele,és addig is,légy boldog nélküle. :")
Sok sikert kívánok Neked a továbblépéshez,vagy éppen az újrakezdéshez! :D
2012. jún. 6. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!