Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszalasztottam egy alkalmat. Vissza lehet hozni?
Figyelt kérdés
volt egy fiu aki nekem tetszett es en is neki.mosojogtunk egymasra es mar majdnem ossze jottunk addig a percig mig a baratnom be nem jelentette hogy tetszik neki persze o nem tudta hogy nekem is es aztomondta hogy szerinte o is tetszik a sracnak.aznap este atolelt es meg akart csokolni de en nem engedtem,mert azt hittem h kozben a baratnommel akar flortolni,akkor este osszeakart jonni velem.kesob kiderult hogy a baratnom es kozte nem volt semmi.azota is tartsuk a kapcsolatot beszelunk(de o egy masik varosban lakik)nem reg tortent az eset szerintetek lehet meg valami?nemsokara talalkozunk,akkor hejrehozhatom?2009. febr. 16. 20:15
1/4 anonim válasza:
A barátnőd ritka szemét alak..
Viszont mivel olyan nincs, hogy lehetetlen, vissza tudod.
Sok szerencsét
2/4 A kérdező kommentje:
a baratnom azt nem tudta hogy tetszik nekem,es a srac ra is mosotygott ebbol gondolta hogy tetszik neki.a baratnom azota bocsanatot kert es megigerte hogy segit osszejonni a sraccal,de en igazan nem is akarom hogy kavarjon,felek h nem lesz ugy jo.elfogadjam a segitseget?es ha nem hogyan mondjam el neki?
2009. febr. 17. 13:34
3/4 anonim válasza:
Hát mivel neki is tetszett a fiú ezért nem tudom.. Én a helyedben biztos nem fogadnám el. Nem hiszem, hogy jól esne neki, hogy azt a fiút segít neked megszerezni, aki neki is tetszik/tetszett.
De rajtatok múlik (: Ha ez nem fog bezavarni, akkor szerintem hagyd, hogy segítsen.
4/4 A kérdező kommentje:
o azt monta neki mar nem tetszik a srac de megse tartom jo otletnek hogy o hozzon ossze...
2009. febr. 17. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!