Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok is ismerik a "na ezt elszalasztottam! " érzést?
hahó. Lenne egy jelöltem, akivel már 2 hónapja nem tudok találkozni, mert két munkája van és elfoglalt. Mindegy, most nem is ez a kérdés, hanem az, ha egyszer elmennék és összejönnék egy másik lánnyal, ő gondolná e azt hogy "óóó de hülye vagyok, na ezt elpuskáztam :(".
Általánosságban, főleg a taktikázó nőkre értem, akik szeretik "tesztelgetni" és megvárakoztatni az udvarlóit, és az inkább azt gondolja "najó, inkább elmegyek más nőt keresni", megfordul a nők fejében hogy most ők szalasztottak el valakit, és ezen később keseregni fognak?
volt egyszer egy ismerősömnek hasonló esete, ő össze is jött egy második lánnyal, de az első után sokáig kesergett, ezt elis mondta a jelenleginek, mire ő: "hát őrült lány volt, hogy téged megvárakoztatott, én szívem szerint gratulálnék vele személyesen :)"
Tehát lehet, hogy a lányok mégis érzik ez, és átlátják?
Csak vigasz képpen, ha mi pasik valamit gyávaságból húzunk, és aztán elkésünk, akkor az nekünk iszonyat fájdalom
Igen, szerintem ismerik. De ha ilyen taktikázós barmok, hát akkor úgy kell nekik... Ezér nem kell taktikázgatni... -.-'
19/L
Lányoknál is van ilyen, általában akkor jönnek rá, hogy milyen jó lett volna komolyabban venni a srácot amikor már mással látják..
18/L
Attól függ, milyen helyzetben látják azt a fiút lánnyal:D
Milyen az a viszony köztük...
Így már láthatnak VAlamit abból, mit veszthettek:)
Sztem.
"lányok logikáját"
Az oximoron (jelentése elmés-ostoba) retorikai-stilisztikai gondolatalakzat, amely egymást kizáró, egymásnak ellentmondó fogalmakat foglal szoros gondolati egységbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!