Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet akar egy alkalmat? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet akar egy alkalmat? Vagy többet is?

Figyelt kérdés
Na a helyzet az, hogy a volt barátnőm újabban eléggé nyomul rám annak ellenére, hogy van pasija. Mi jártunk 2,5 hónapig, de nem feküdtünk le egymással mert még 14 éves volt akkor csak. Nem állt még készen, de annyit tudok, h tetszenek neki nagyon az izmos pasik és én az vagyok mikor ismerkedtünk is eléggé fel volt rám izgulva, de a kora miatt nem volt szex. Viszont már 15 és mostanában gyakran ír és mondja, hogy 1x majd csak találkozunk még meg írja, hogy miylen sexy a felsőtestem mindig dícsér... meg is jegyeztem, hogy mellettem nem tudna éjjel aludni, lenne mit csinálni. Mit gondoltok tényleg be akarja pótolni a dolgokat majd? Elvileg már nem szűz vkivel azóta már volt.
2009. júl. 2. 00:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát szerintem csak arra kellesz neki.

Én lekoppintanám. Bár lány vagyok, akkor is ez a véleményem. Ne hagyd magad kihasználni, legyen benned tartás! És felejtsd el ezt a lányt!

2009. júl. 2. 00:33
 2/4 A kérdező kommentje:
bocsánat egy helyen elírtam... meg is jegyezte*
2009. júl. 2. 00:35
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem is csak szexet akar...a helyedben énis lekoppintanám, nehogymár csakígy szórakozzon veled. amúgy meg képzeld el, milyen nő az aki a pasija mellett ilyeneket csinál. h más pasikat dicsérget. neked nemkéne ebbe belemászni, elég nagy lehet az egója a kiscsajnak, és valszeg tudja h te még rávagy kattanva és ezt hazsnálja ki. ne menj bele.
2009. júl. 2. 00:50
 4/4 anonim ***** válasza:

egyetértek az előttem szólókkal!

több tartást! nem egy vibrátor vagy, amit félretehet, majd ujra elővehet, ha épp kedve szottyan!

kül,önben is, milyen nő lesz ebből? k**va??!

ez azért durva...

2009. júl. 2. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!