Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan viseljem el a jelenlétét minden nap?
Figyelt kérdés
A történet úgy kezdődött,hogy nagyon megtetszett az egyik osztálytársam. Olyan haveri kapcsolat alakult ki köztünk de tudtam,hogy nekem semmi esélyem nincs nála. Szinte már szerelmes voltam a fiúba. Nemrég a legjobb barátnőm elmondta,hogy neki is tetszik ugyanaz a fiú. Hát mondtam,hogy oké. mi mást mondhattam volna.. Aztán egyik hétvégén haverokkal együtt lógtunk és ők ketten smároltak. Mivel mind3an osztálytársak vagyunk nemtudom micsináljak. Hogyan lehetne ezt kibírni?2011. febr. 26. 20:47
1/3 anonim válasza:
Ezt hívjákúgy, hogy pofáraesés.. Majd kihevered, ami nem öl meg az megerősít..
2/3 anonim válasza:
most akkor járnak?
mert ha nem akkor dobd be magad és hódítsd meg a srácot!!
persze ne úgy mint a másik.
smárolni nem kell.
azt csak majd idővel.
3/3 A kérdező kommentje:
de nem jönne össze velem.. :/ meg a haverjai szerint nem olyan időszakba van amikor "komolyabb" párkapcsolatot akar.. énmeg nemszeretnék egy éjszakás kaland lenni.
2011. febr. 26. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!