Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viseljem el a szakítást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viseljem el a szakítást?

Figyelt kérdés
Nem birom tovább, elhagyott a barátnőm segítsetek.
2010. júl. 7. 09:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de valami gyógyír nekem is kellene szerelmi bánatra. :( :'(
2010. júl. 7. 09:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ami nekem bejött: idő! kb fél év még túl tettem magam rajta.... De könnyebb volt elviselni ezt a szörnyű érzést úgy, hogy sokat mentem a barátaimmal moziba, strandra, kirándulni, nyaralni, bulizni szinte mindennap. pár napig csak ittam meg aludtam... szerintem ez a normális. aztán eltelt egy-két hónap és jöttek a csajok is.... nem csak a buli, haverok meg a pia.... szóval túl leszel rajta, most iszonyatosan nehéz, mintha csavargatnák a szivedet, de nem szabad egyedül lenni, nem szabad magányosan otthon ülni. menni kell, lekötni magad, nem gondolni rá. ami persze nem könnyű és semmi kedved sem lesz kimozdulni, de máshogy nem megy. különben tönkremész idegileg vagy ki tudja.... szóval irány a haverok és az élet!akár új dolgokat is kipróbálhatsz. sport, tanulás, meló, akármi.... itt a nyár, élvezd ki.... fel a fejjel!
2010. júl. 7. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

edd azt, amire a barátnőd mellett sosem volt lehetőséged. Pl nem tetszett neki h motorozol? HAJRÁ! de nehogy baleseted legyen, vigyázz magadra. Festegess, hallgass zenét, menj a haverokkal, vágasd le a hajad vedd fel azt a pólőt smit ő utál.

És ne nézegesd az iwiwes adatlapját, töröld ki az smseit és facebookon rejtsd el.

Hidd el így a legjobb, minden kapcsolatot szakíts meg vele. A cuccait meg tedd be egy dobozba

2010. júl. 7. 10:25
 4/5 anonim válasza:
49%

Ha egy másik pasiért hagyot el akkor kezdj ki a marátnőjével és szeresd és a barátnője majd mindent elmond a volt batátnődnek !

Mindenkiek van gyenege pontja te találd meg a volt barátnőd gyengepontját !

2010. júl. 7. 11:03
 5/5 anonim válasza:
Csábisd vissza !
2010. júl. 7. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!