Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szeretethiányos néha párkapcsolaton belül?
velem ez gyakran megesik, a barátomnak nem szokása mondani, hogy szeret, és általában várja hogy én bújjak, ő nem teszi, nem ad puszit sem, amikor váratlanul érne, vagy meglepiből, nem ölel át, ha várjuk a buszt, vagy akármi, de szeret, meg minden, csak nem fejezi ki.
már annyiszor mondtam hogy hiányzik ez vagy az, ideiglenesen olyankor megadja, de csak addig tart.
Mással is van ilyen néha, amikor azt érzi a párjával valahogy nem bír betelni, hogy nem elég?
ez mitől van? gyerekkori neveltetés? vagy mi?
21:25-ös bingo :)
plusz az is bennem van, hogy rendkívül ritka az olyan srác aki helyes és hűséges is egyszerre, meg komoly kapcsit akar
100-ból 1 így saccra
csinosnak tartom magam, de valahogy azt vettem észre aki komoly és rendes, az ronda is
amúgy csinosnak tartom magam, nem beképzeltségből
és rámászósnak :)
jelenleg megírtam a páromnak, hogy mások előtt nem fejezi soha ki, hogy mi összetartozunk, ezért komolyabb terveknél, ha babánk lenne (mert ő szeretné!) rémképzeteim vannak ez miatt, pl.amikor ő egy ismerős csajjal beszélget - mert összefutunk én meg hátul kullogok majd a gyerekkel...meg hasonlók!!!
most várom majd a válaszát. de bármit reagáljon, kétlem, hogy ez változna. vagy nem tudom
23:34 -eshez
én is eljutottam már a szakításpontig nem egyszer, ja, olyankor mindig változik valamit, de csak addig tart
jelenleg próbálom vele megbeszélni, de ehhez sem sok reményt fűzök.
mert ami nekem probléma, az neki tulajdonképpen csak azért probléma, mert nyavajgok érte, másért neki úgy lenne jó ahogy eddig és kész
tehát nincs érdekegyezőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!