Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is szeretethiányos néha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szeretethiányos néha párkapcsolaton belül?

Figyelt kérdés

velem ez gyakran megesik, a barátomnak nem szokása mondani, hogy szeret, és általában várja hogy én bújjak, ő nem teszi, nem ad puszit sem, amikor váratlanul érne, vagy meglepiből, nem ölel át, ha várjuk a buszt, vagy akármi, de szeret, meg minden, csak nem fejezi ki.

már annyiszor mondtam hogy hiányzik ez vagy az, ideiglenesen olyankor megadja, de csak addig tart.

Mással is van ilyen néha, amikor azt érzi a párjával valahogy nem bír betelni, hogy nem elég?

ez mitől van? gyerekkori neveltetés? vagy mi?

2011. febr. 26. 18:02
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Nálam most pontosan ugyan ez van :( és néha rohadtul ideges vok és elmegyek az ellenkező irányba de persze olyankor meg szalad utánam :D:D:D:D:( De én is tom h szeret de.. de valami nem oke de sztem az is a baj h totál ellentétek vagyunk..O muslim en meg katolikus én és mások a szokásaink nem mint ha hívő ember lennek de o nem eszeik disznót nem jár bulizni de szted mit csináljak mikor kibukok akkor elmegyek valahova ja és csak akkor tesz valamit a kapcsolatunk eseteben mikor mar azt mondtam h vége és nem hívom fel :D:D:D :S:S:S:S: Szerintetek ennek mi lesz a vége???
2011. febr. 27. 23:34
 22/24 A kérdező kommentje:

21:25-ös bingo :)

plusz az is bennem van, hogy rendkívül ritka az olyan srác aki helyes és hűséges is egyszerre, meg komoly kapcsit akar

100-ból 1 így saccra

csinosnak tartom magam, de valahogy azt vettem észre aki komoly és rendes, az ronda is

amúgy csinosnak tartom magam, nem beképzeltségből

és rámászósnak :)

jelenleg megírtam a páromnak, hogy mások előtt nem fejezi soha ki, hogy mi összetartozunk, ezért komolyabb terveknél, ha babánk lenne (mert ő szeretné!) rémképzeteim vannak ez miatt, pl.amikor ő egy ismerős csajjal beszélget - mert összefutunk én meg hátul kullogok majd a gyerekkel...meg hasonlók!!!

most várom majd a válaszát. de bármit reagáljon, kétlem, hogy ez változna. vagy nem tudom

2011. febr. 28. 12:27
 23/24 A kérdező kommentje:

23:34 -eshez

én is eljutottam már a szakításpontig nem egyszer, ja, olyankor mindig változik valamit, de csak addig tart

jelenleg próbálom vele megbeszélni, de ehhez sem sok reményt fűzök.

mert ami nekem probléma, az neki tulajdonképpen csak azért probléma, mert nyavajgok érte, másért neki úgy lenne jó ahogy eddig és kész

tehát nincs érdekegyezőség

2011. febr. 28. 12:29
 24/24 anonim válasza:
De mondjuk az enyém nagyon is hűséges és én vagyok neki az első és de o szerinte a mi kapcsolatunk örökké fog tartani nekem ez felől nincs semmi bajom h o örökre együtt szeretne velem lenni és örülök is neki mert szeretem és most pl az életemet nem tom nélküle elképzelni.....Csak az a baj h nem mutatja ki h szeret csak itthon.... nem tom miért de mindig azon gondolkozok h vajon szégyel és mindig azzal nyugtatom meg magam h azért csinálja ezt mert én vok neki az első barátnője... de mindig megbeszéljük a problémáinkat...és azért vagyunk meg mindig együtt:D:D:D:D
2011. febr. 28. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!