Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szeretethiányos néha párkapcsolaton belül?
velem ez gyakran megesik, a barátomnak nem szokása mondani, hogy szeret, és általában várja hogy én bújjak, ő nem teszi, nem ad puszit sem, amikor váratlanul érne, vagy meglepiből, nem ölel át, ha várjuk a buszt, vagy akármi, de szeret, meg minden, csak nem fejezi ki.
már annyiszor mondtam hogy hiányzik ez vagy az, ideiglenesen olyankor megadja, de csak addig tart.
Mással is van ilyen néha, amikor azt érzi a párjával valahogy nem bír betelni, hogy nem elég?
ez mitől van? gyerekkori neveltetés? vagy mi?
nem hűlöget, mert ha balhézunk és épp kibékülünk, forrnak a viták, utána meg a szenvedély
már ott tartunk, hogy össze tennénk a két kezünket, ha lenne egy szürke hétköznapunk
az elején is én adtam neki az első puszit!
én fogtam meg a kezét!
nő létemre!
Akkor meg az is lehetséges, hogy fél a nyilvánosságtól , mások előtt zavarban van.
Vagy ami a rosszabb , hogy szégyell téged....
nem csak a nyilvánosság előtt.
otthon is én mászok rá.
különben eltévéznénk egymás mellett, külön fürdés, stb lenne, mint egy kollégiumban, vagy nem is tudom mihez hasonlítsam
a megcsalás eszembe sem jutott ilyenért
nemhiszem hogy minden fán teremne egy pasi, aki épp engem akar simogatni, vagy ölelgetni és még tetszene is nekem, én zárkózottabb jellem vagyok sajnos
Szerinted csinos vagy??
Majd mi simogatunk törődünk veled ne keseredj el...
Akkor mondd meg neki határozottan és érthetően hogy jó lenne ha nőként kezelne téged és éreztetné veled hogy kellesz neki. Ha ezek után is kb testvérként vagy valami jó haverként viselkedne általába, akkor továbbra is csak azt tudom mondani hogy kár pazarolni rá az időt.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!