Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is szeretethiányos néha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szeretethiányos néha párkapcsolaton belül?

Figyelt kérdés

velem ez gyakran megesik, a barátomnak nem szokása mondani, hogy szeret, és általában várja hogy én bújjak, ő nem teszi, nem ad puszit sem, amikor váratlanul érne, vagy meglepiből, nem ölel át, ha várjuk a buszt, vagy akármi, de szeret, meg minden, csak nem fejezi ki.

már annyiszor mondtam hogy hiányzik ez vagy az, ideiglenesen olyankor megadja, de csak addig tart.

Mással is van ilyen néha, amikor azt érzi a párjával valahogy nem bír betelni, hogy nem elég?

ez mitől van? gyerekkori neveltetés? vagy mi?

2011. febr. 26. 18:02
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

nem hűlöget, mert ha balhézunk és épp kibékülünk, forrnak a viták, utána meg a szenvedély

már ott tartunk, hogy össze tennénk a két kezünket, ha lenne egy szürke hétköznapunk

az elején is én adtam neki az első puszit!

én fogtam meg a kezét!

nő létemre!

2011. febr. 26. 18:47
 12/24 anonim ***** válasza:

Akkor meg az is lehetséges, hogy fél a nyilvánosságtól , mások előtt zavarban van.

Vagy ami a rosszabb , hogy szégyell téged....

2011. febr. 26. 18:52
 13/24 anonim ***** válasza:
Vannak oanok akik nehezen mutatják ki az érzéseiket. A buszajtós dolog az már túlzás.
2011. febr. 26. 18:52
 14/24 anonim ***** válasza:
Szakíts vele ilyen egyszerű.
2011. febr. 26. 18:59
 15/24 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, mert ennek úgyis az lesz a vége hogy megcsalod mivel nem kapod meg tőle azt ami kell neked, és akkor meg te leszel a sz@r. Szóval előzd meg a bajt nem éri meg ilyennel járni.
2011. febr. 26. 19:03
 16/24 A kérdező kommentje:

nem csak a nyilvánosság előtt.

otthon is én mászok rá.

különben eltévéznénk egymás mellett, külön fürdés, stb lenne, mint egy kollégiumban, vagy nem is tudom mihez hasonlítsam

a megcsalás eszembe sem jutott ilyenért

nemhiszem hogy minden fán teremne egy pasi, aki épp engem akar simogatni, vagy ölelgetni és még tetszene is nekem, én zárkózottabb jellem vagyok sajnos

2011. febr. 26. 19:08
 17/24 anonim ***** válasza:

Szerinted csinos vagy??

Majd mi simogatunk törődünk veled ne keseredj el...

2011. febr. 26. 19:11
 18/24 anonim ***** válasza:
Egy zárkózott rámászós? ;)
2011. febr. 26. 19:14
 19/24 anonim ***** válasza:

Akkor mondd meg neki határozottan és érthetően hogy jó lenne ha nőként kezelne téged és éreztetné veled hogy kellesz neki. Ha ezek után is kb testvérként vagy valami jó haverként viselkedne általába, akkor továbbra is csak azt tudom mondani hogy kár pazarolni rá az időt.

18/F

2011. febr. 26. 19:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj de semmi pozitívumot nem írtál a srácról. Mégis mi a francot szeretsz benne? Vagy talán a kissebségi komplexusodból fakadó félelmed tart mellete hogy nem lesz más aki veled akarna lenni? Bár ő sem nagyon akar... Szóval?
2011. febr. 26. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!