Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozhat gondot, ha az egyik fél dohányzik, míg a másik nem?
23 éves lány vagyok, megismerkedtem egy sráccal, és az első randin kiderült, hogy dohányzik. Én sohasem dohányoztam, nem is próbáltam, nem is akarom ezután sem.
Ha egyébként minden stimmelne köztünk, ez lehetne egy kizáró ok?
Ti voltatok már így?
Háát, én kb 1 hete vagyok együtt egy sráccal, aki azért rendesen dohányzik... Szerintem rövidtávon túlélhető, de engem erősen zavar, ha cigizés után 10-20 percen belül nyelves csókot szeretne, rossz íze van. A cigiszag meg olyan, hha éppen hajat mos (hosszú haja van), akkor mondjuk 1-2 napig ok, de már 2-3. nap brutálisan lehet érezni, pedig bent nem cigizik soha... Ha ezt a részét el tudod viselni, akkor hajrá. :)
19/N
Ez sok mindentől függ.Én dohányzom és a párom is,de nem érzem h. a páromnak rossz lehellete lenne, viszont pl. nővérem nem dohányzik és mégsem tetszik az ő lehellete(nem szeretek túl közel hajolni ha beszél).
Taljesítményképességet illetően én nem érzek negatívumot a páromnál.
Az én tapasztalatom az h. így is lehet komoly kapcsolat.A szomszédomban a nő dohányzik és ettől még szereti a férje és jól megvannak.a családban apu dohányzik és anyut nem zavarja, illetve nővérem férje dohányzik és tesóm így si szereti.Szerintem ez felfogás kérdése h. kinek mi a fontos.Egy dohányzó férfi v. nő semmivel sem kevesebb egy nem dohányzónál, persze vannak idióták akik másokra fújják a füstöt vagy nem kijelölt helyen is rágyújtanak,de azért vannak kultúrált emberek is, legalább is a családomban mind azok vagyunk akik dohányoznak(gyerek közelében nem gyújtunk rá, nem fújjuk a másikra a füstöt, csak kijelölt helyen gyújtunk rá stb.)26/l
Köszi. Ne értsetek félre, fel sem merül, hogy egy dohányzó ember "kevesebbet ér", mint egy nem dohányzó, ilyesmi meg sem fordult a fejemben. Egyszerűen arra gondolok, kérdeztem rá, hogy adódhat-e ebből konfliktus egy párkapcsolatban.
Nekem anyukám a lakásban nem dohányzik. Azt például tudom magamról, hogy senkitől sem bírnám elviselni, ha bent a lakásban rendszeresen dohányozna, és ott terjedne a füst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!