Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Okozhat gondot, ha az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozhat gondot, ha az egyik fél dohányzik, míg a másik nem?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, megismerkedtem egy sráccal, és az első randin kiderült, hogy dohányzik. Én sohasem dohányoztam, nem is próbáltam, nem is akarom ezután sem.

Ha egyébként minden stimmelne köztünk, ez lehetne egy kizáró ok?

Ti voltatok már így?

2011. febr. 25. 22:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Háát, én kb 1 hete vagyok együtt egy sráccal, aki azért rendesen dohányzik... Szerintem rövidtávon túlélhető, de engem erősen zavar, ha cigizés után 10-20 percen belül nyelves csókot szeretne, rossz íze van. A cigiszag meg olyan, hha éppen hajat mos (hosszú haja van), akkor mondjuk 1-2 napig ok, de már 2-3. nap brutálisan lehet érezni, pedig bent nem cigizik soha... Ha ezt a részét el tudod viselni, akkor hajrá. :)

19/N

2011. febr. 27. 02:38
 12/18 anonim ***** válasza:
Én dohányos lánnyal jöttem össze. Tudta h én nem dohányzom, így mikor járni kezdtünk maga ajánlotta fel h leszokik róla miattam, én pedig ahol tudtam segítettem neki. Nem tudom lett volna -e vmi gond belőle köztünk, lehet 1 idő után megkértem volna h hagyja abba, de így teljesen jó volt h ő ajánlotta fel.
2011. márc. 8. 21:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen sok problémát okozhat. A kellemetlen szagú ruha és száj csak a kisebbik rossz. A nikotin olyan erős, ha nem erősebb függőséget tud okozni, mint néhány kábítószer. Az idő múlásával pedig egyre jobban a rabjává válik az illető és nagyon nehezen tud leszokni róla. Nagyon egészségkárosító és még drága is. Apám több, mint 30 éve dohányzik, és fénykorában képes volt napi két csomaggal is elszívni, de az utóbbi időben kénytelen volt csökkenteni az adagját. Szerintem pedig a dohányosok valamilyen szinten önzőek, mert nem érdekli őket, hogy tönkre teszik saját és környezetük egészségét és nagyon nagy összegeket dobnak ki az ablakon, csak az számít nekik, hogy kielégítsék a saját függőségüket bármi áron. Úgyhogy, ha egy csaj erős dohányos lenne, ha nem is lenne nálam feltétlen kizáró ok, azért nagyon nagy hátrányt jelentene a későbbiekben.
2011. márc. 8. 23:09
 14/18 anonim ***** válasza:
volt már gondom, egyik exem első nagy berúgásakor sokat cigizett, a hajnal meghozta neki a rókát is, és örökre összemosódott a hányás meg a cigiszag emléke, ezért nem bírta elviselni a cigifüstöt egyáltalán, nemhogy én dohányozzak. másik exem szintén nem dohányzott, ő max mondta néha, közvetlen dohányzás után, hogy érzi a cigit, de nem gond, mert nem zavarja, csak furcsa, mert sosem cigizett, még csak rá sem gyújtott. 21L
2011. márc. 9. 04:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ.Én dohányzom és a párom is,de nem érzem h. a páromnak rossz lehellete lenne, viszont pl. nővérem nem dohányzik és mégsem tetszik az ő lehellete(nem szeretek túl közel hajolni ha beszél).

Taljesítményképességet illetően én nem érzek negatívumot a páromnál.

Az én tapasztalatom az h. így is lehet komoly kapcsolat.A szomszédomban a nő dohányzik és ettől még szereti a férje és jól megvannak.a családban apu dohányzik és anyut nem zavarja, illetve nővérem férje dohányzik és tesóm így si szereti.Szerintem ez felfogás kérdése h. kinek mi a fontos.Egy dohányzó férfi v. nő semmivel sem kevesebb egy nem dohányzónál, persze vannak idióták akik másokra fújják a füstöt vagy nem kijelölt helyen is rágyújtanak,de azért vannak kultúrált emberek is, legalább is a családomban mind azok vagyunk akik dohányoznak(gyerek közelében nem gyújtunk rá, nem fújjuk a másikra a füstöt, csak kijelölt helyen gyújtunk rá stb.)26/l

2011. márc. 9. 07:11
 16/18 anonim válasza:
Szerintem nem lehet kizáró ok. Az én párom sokat dohányzik,persze nem a lakásba. Én igazábol csak akkor érzem rajta amikor bejön. Na meg igen,csók elött lehet rágozni.
2011. márc. 9. 07:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Én sem dohányoztam soha, nem is próbáltam ki és nem is fogom. Undoritó, büdös és még egészségtelen is. Nálam ez határozottan kizáró ok a mértéktelen alkoholfogyazstással egyetemben. Hála istennek a párom nem cigizik, és ami az alkozolt illeti, náha egy sör vagy egy boroskóla, de ennyi.
2011. márc. 9. 08:14
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszi. Ne értsetek félre, fel sem merül, hogy egy dohányzó ember "kevesebbet ér", mint egy nem dohányzó, ilyesmi meg sem fordult a fejemben. Egyszerűen arra gondolok, kérdeztem rá, hogy adódhat-e ebből konfliktus egy párkapcsolatban.

Nekem anyukám a lakásban nem dohányzik. Azt például tudom magamról, hogy senkitől sem bírnám elviselni, ha bent a lakásban rendszeresen dohányozna, és ott terjedne a füst.

2011. márc. 9. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!