Tényleg aki dohányzik, az nehezebben eshet teherbe, vagy meddőséget is okozhat?
Szia!
Szerintem egyik a másikat nem zárja ki.Én mielőtt terhes lettem,napi egy dobozzal minimum elszívtam,sportoltam is,és mégis teherbe estem,aminek persze nagyon örültem.Amikor megtudtam a jó hírt,abban a pillanatban letettem a cigit,és utána se szívtam.Tehát szerintem nem függ a dohányzástól.Viszont egy tanácsot fogadj meg:ne legyél kocadohányos(így hívják azokat,akik nem tüdőzik le),mert azzal még magadnak is ártasz,és nem keveset.Sőt,én 5 hetes voltam,amikor megtudtam,hogy jön a baba,és előtte hetente 2szer jártam edzésre,hétvégén pedig meccsekre(kézilabdázom).És októberben szültem egy 4 kilós,52 centis gyönyörű kisfiút.Minden rendben vele,igazi vasgyúró,nagyon erős baba.
Sok sikert a babához.
3 hónapos kisfiú nayukája
Szia!
Én sajnos dohányos voltam, nem gondoltam,h. "hamar" teherbe esek mert ehhez még társult az,h. 2-3 havonta menstruáltam. Ehhez képest 8 hónap alatt lettem terhes. Ez normális ciklusokra átszámolva 3-4 hónap.
Persze amint kiderült egy szálat se de nem is esett nehezemre mert így utólag visszagondolva ez volt az első jel,h. megundorodtam a cigitől. De annyira ha valaki rágyújtott mellettem az utcán odébb kellett mennem mert rendesen rosszul lettem. Már nem fogok dohányozni soha többé.
Üdv
36 hetes kismama
Szia!
Képzeld van 1 kolléganőm, 37 éves, láncdohányos, állandóan bulizott, ivott, folytonos stresszben él, havonta más színű a haja, szilikonnal "tömi" magát folyamatosan.... Gondolhatod! Szóval, 1 éve abba hagyta a gyógyszert, és most 4 hónapos terhes! Hihetetlen nem? Ez mindenre a cáfolat! Ha a baba jönni akar, jönni is fog! Ennyi!
Bocsika, még annyit, hogy SOK SIKERT!:-)
Üdv.: Andi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!