Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ha ti szakítanátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha ti szakítanátok egy fiúval mert nem működött a kapcs még újrapróbálkoznátok utána ha mégis tetszik?

Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 21:25
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Hány éves vagy?

Gondolom most szakítottak veled és szeretnéd, ha visszajönne hozzád a lány.

2009. febr. 15. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer 1 hónapot jártam egy sráccal, szakítottunk, mert nemigazán volt jü részemről, aztán 1 hét múlva megint összejöttünk, bírtuk megint egy hónapig, azóta semmi :D

jobb is.

2009. febr. 15. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat igen van ilyen.velem is megtortent
2009. febr. 15. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes vagyok, de nem megy, megpróbálom legalább még egyszer, feltéve hogy van rá lehetőség, és a srác nem csak az ágyba akar. Ha olyannal jöttem össze akibe nem voltam szerelmes, és nem megy, akkor viszont nem (ha nem szeretek bele egy kapcsolatban 1-2 hét után, már nem is fogok).
2009. febr. 15. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha szerelmes voltam és sajnáltam, hogy így alakult és úgy érzem tudnék változni és ő is tudna és meg is tennénk a változást a cél érdekében, akkor igen. Ha úgy érzem, hogy semmi nem változna és ugyanaz lenne, akkor nem.

Nani

2009. febr. 15. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez rengeteg mindennel függ össze. Én amondó vagyok, hogy ha az elvek nem egyeznek, ott már egész biztos, hogy nincs mit tenni! Ha csak feszültséglevezetés a sok vita vagy olyan dolog, amin lehet változtatni, ha valaki akar, akkor absz. van remény. De vannak olyan dolgok, amiket sajnos nem lehet teljesen megváltoztatni egy másik emberben, és olykor akkor inkább jobb nem erőltetni, hanem meghagyni szépnek, ami az volt.

(17/l)

2009. febr. 15. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez tényleg ember-és helyzetfüggő. Nekem volt már hogy csak 3-4 hónap után szerettem bele valakibe, de volt hogy 2-3 hét után. Ha hirtelen felindulásból szakítottunk, és viszonylag friss volt a kapcsolat, de tetszik a fiú, leülnék vele beszélni, és lehet h. újra megpróbálnám. Függetlenül attól hogy szeretem-e vagy sem. Ha már régóta együtt voltunk és nem voltam szerelmes(6-7 hónap), nem próbálnám meg újra. Ha ennyi idő alatt nem sikerült megtalálni a közös nevezőt, akkor ezután sem fog menni...
2009. febr. 16. 01:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindenen múlik, de ha olyan alapvető dolgok állnak közénk, mint pl a másik természete, azon nem nagyon tud az ember változtatni, akkor valószínűleg nem próbálkozok újra. De ha szakítok valakivel, és ő rádöbben hogy változtathatna, akkor jobban menne kettőnk dolga, és én is tudok illeszkedni hozzá, akkor lehet hogy megpróbálom mégegyszer, bár amondó vagyok, ha egyszer valaminek vége, akkor fölösleges újra próbálkozni!
2009. febr. 16. 07:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Hat ha szeretem, vagy ilyesmi, es olyan a dolgokon lehet es tud is valtoztatni akkor talan egy probat meger, de csak akkor ha telleg latom h akar es probal valtoztatni:)
2009. febr. 16. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!