Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néhány lánynál miért van ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány lánynál miért van ez? Ez nektek mire jó lányok, akik ezt csináljátok? (nem általánosítás! )

Figyelt kérdés

Sok lánynál veszem észre, hogy szeret játszadozni az érzelmeinkkel. Több fiút is túl közelenged magához aztán egyszercsak abbamarad ez az egész. Mire jó hülyíteni, húzni a srácok agyát? egyáltalán miért kezdik el ezt csinálni a lányok, akik csinálják?

18/F

2011. febr. 24. 15:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én sose csinálok ilyet...ellentétben a FIÚK mindig!!! jó nem akarok általánosítani, biztos, hogy nem az összes, de nekem úgy tűnik, hogy a legtöbbjük csak játszik az érzelmeimmel. nem tudom mire jó az, hogy én már reménykedek valamibe, de másnap már egy másik csajjal látom...
2011. febr. 24. 16:13
 12/16 anonim válasza:

Szerintem mindenki csinál ilyet.. fiúk-lányok egyaránt. És a lányok többsége jobban szereti ha több fiú rá figyel minthogy másra.. Személy szerint én is szeretem ha "hemzsegnek" körülöttem a fiúk, de én sem vagyok akkora bunkó, hogy játszak a fiúk érzéseivel.

L/16

2011. febr. 24. 16:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Pasik is csinálják ezt, vagy hasonlót...
2011. febr. 24. 22:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Utálom ezeket! Beképzelt kis hülye p*csák! Azt hiszik,h ogy a világon csak nekik vannak érzelmei. Nekem is volt egy ilyen barátnőm, megmondtam neki a magamét. Én is lány vagyok, de utálom az ilyeneket!
2011. febr. 26. 14:40
 15/16 anonim ***** válasza:
hát szerintem félre érted a dolgot mert én egy olyan lány vagyok akinek szinte csak fiú barátjai vannak és igen nekem is sokszor van ilyn h.félre értik a baráti ölelést vagy puszit vagy akár mit de mi lányok nem hiszem h.húzzuk ugy a ti agyatokat mint ti nekünk..ezt nem rosszból mondom..és nem is bántásból(tisztelet a kivételnek)
2011. febr. 26. 14:44
 16/16 anonim ***** válasza:

EZ önbizalom növelésre jó. Minél többen hajtanak utána, annál jobban érzi magát.

Általában fiatal, kialakulatlan lányok teszik ezt, akik csak most próbálgatják a vonzerejüket - vagy idősebbek: olyanok, akik önbizalomhiányosak.

2011. febr. 26. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!