Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most kritika, bunkóság, vagy inkább jót tesz nekem és egyfajta tükör nekem, amiből tanulhatok?
Párom tegnap mondta,hogy nem akar megbántani,de szeretne valamit megbeszélni velem.Azt mondta,hogy nagyon szeret,én vagyok számára a legtökéletesebb,de lehetnék kicsit nőiesebb is.Néha szoktam felvenni szoknyát,meg magassarkút,de mondta hogy lehetne többször is.Mert ha pl.kicsit bevadulok ha kettesben vagyunk és mondok mindenfélét,azt nem érzi hitelesnek,hanem olyan erőltetettnek,mert máskor meg olyan kislányos félénk vagyok.
Pedig sokszor dicsér,de mégis sokszor feljön a téma,hogy miért nem hordok nőiesebb ruhákat.Az alakom megvan hozzá,de mégsincs önbizalmam mondjuk egy mini szoknyát felvenni.
Ezzel most segíteni akart,jóból mondta,vagy esetleg mert nem vagyok elég jó neki?Félek hogy keresni fog egy olyan lányt aki mondjuk szexibb ruhákat hord mint én.
Normális válaszokat lécci...
Nem hiszem, hogy bármi negatívot kellene keresni ezen, arra gondol, hogy van egy-két ruha, amiben leesik az álla, ha rajtad látja.
A miniszoknya az más téma, ahhoz kicsit másnak kell lenni...
Ne véld bunkóságnak, mert ha nem mondja meg amit gondol, akkor hol az őszinteség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!