Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most kritika, bunkóság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most kritika, bunkóság, vagy inkább jót tesz nekem és egyfajta tükör nekem, amiből tanulhatok?

Figyelt kérdés

Párom tegnap mondta,hogy nem akar megbántani,de szeretne valamit megbeszélni velem.Azt mondta,hogy nagyon szeret,én vagyok számára a legtökéletesebb,de lehetnék kicsit nőiesebb is.Néha szoktam felvenni szoknyát,meg magassarkút,de mondta hogy lehetne többször is.Mert ha pl.kicsit bevadulok ha kettesben vagyunk és mondok mindenfélét,azt nem érzi hitelesnek,hanem olyan erőltetettnek,mert máskor meg olyan kislányos félénk vagyok.

Pedig sokszor dicsér,de mégis sokszor feljön a téma,hogy miért nem hordok nőiesebb ruhákat.Az alakom megvan hozzá,de mégsincs önbizalmam mondjuk egy mini szoknyát felvenni.

Ezzel most segíteni akart,jóból mondta,vagy esetleg mert nem vagyok elég jó neki?Félek hogy keresni fog egy olyan lányt aki mondjuk szexibb ruhákat hord mint én.

Normális válaszokat lécci...

2011. febr. 23. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Én inkább sportos ruhában érzem jól magam, és ha alkalom van és felveszek egy elegánsabb, szexibb ruhát a párom csak néz, és mondja hogy jóóó. Néha kéri tőlem is mert hogy az milyen jó, de mondtam neki, hogy én hétköznapi viseletben nem fogok minden nap így öltözni, ha néha meglát úgy akkor leglább megvan az újdonság varázsa. Nem hiszem, hogy bántani akar, vagy szándékozna elhagyni. Mondjuk, ha sokat mondja az azért gáz.
2011. febr. 23. 10:26
 2/7 A kérdező kommentje:
hát úgy kéthavonta egyszer feljön a téma...
2011. febr. 23. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy bármi negatívot kellene keresni ezen, arra gondol, hogy van egy-két ruha, amiben leesik az álla, ha rajtad látja.

A miniszoknya az más téma, ahhoz kicsit másnak kell lenni...

Ne véld bunkóságnak, mert ha nem mondja meg amit gondol, akkor hol az őszinteség?

2011. febr. 23. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Megbeszélte veled. Biztosított róla, hogy téged szeret. Akkor mi a francot nem értesz? Én is lány vagyok, de ez már nekem is sok... próbálja veled értelmesen és kedvesen megbeszélni az álláspontját, te meg egyből kombinálsz, hogy nem vagy elég jó neki? Ha így lenne nem beszélgetne veled, hanem kirakna a fenébe. Szörnyen idegesítő, ha valaki ennyire kishitű, mint te. Te is tudod, hogy jó alakod van, akkor meg legyen önbizalmad nőiesebb ruhákat is hordani, ha kedved is volna hozzá. A barátod meg csak önbizalmat próbál adni neked, mert nyilván nem akarná, hogy ilyen ruhákat vegyél fel, ha visszataszítónak tart benne.
2011. febr. 23. 10:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem rosszból mondta, csak azért, mert úgy jobban tetszel neki és szivesebben néz, mint egy melegítőben. Ami érthető is, hiszen pasiból van:)Nekik a látvány a legfontosabb.
2011. febr. 23. 10:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj, hogy a párod őszintén elmerte mondani, hogy mi a problémája és hogy mit gondol. Ha mást akarna keresni nem azt mondta volna hogy te vagy számára a legtökéletesebb, hanem nem is szólt volna semmit. Azért mondta, hogy tudj változtatni. Én személy szerint nem szeretem ha egy pasi nagyon formálni akarja a szerelmét, de szerintem ez még simán belefér. Ahogy leírtad csinos vagy és nyugodtan felvehetsz szoknyát többször. Ha az iskolában/munkahelyen kellemetlenül érzed magad benne, akkor várd meg amíg hazaérsz vagy amíg találkozol a pároddal és akkor bújj bele!;)
2011. febr. 23. 10:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van,nem tudom miért vettem magamra ezt...talán mert két hete nem találkoztunk és nagyon vágyom a szeretetére...erre ezzel jön...
2011. febr. 23. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!