Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tettem, amiért ezt érdemlem?!?!?!?!?!?!
pontosan 14:56
és jó ne hazudj és ne süllyedj le a szintjére de kérdem én akkor mit csinálsz? jaj a pasim testvére stb. mégis csak őt szereti,akkor téged nem szeret eléggé vagy mi? ha egyszer egy ilyen kitörése után te is elsírod a család előtt a problémát(mindegy milyen szint ez neked de egyszer el kell panaszolnod ezt a családjának és kész)és akkor nem áll melléd akkor mondd neki hogy jó szereted de addig nem állsz vele szóba amíg nem dönti el kit szeret jobban és ha annyira hugica mániás költözzön össze vele.Mert ha akkor nem állsz ki magadért mindig kinyalhatod a hugi seggét, teszem azt össze házasodtok és egyszer csak a pénz nem a házra menne majd hanem a hugica tanulmányaira te meg majd tűrsz mint egy birka
Köszönöm a komikat... nem adom alá a lovat.. ma is írtam neki sms-t h írja meg h mi a f.asz baja van (mivel személyesen ez nem megoldható) szerintetek válaszolt?
mégis egy testvérről beszélünk... nem kérhetek olyat h válasszon!!!! nekem azt mondta h szeret és összeköltözik velem.. ha ez nem valósul meg akkor sajnálatos módon de éljen együtt a húgával :( erre nem tok mit mondani
nem tűröm ezt el ahogy a tesója bánik velem/velünk... de mégis még mit tegyek?!?!?! én írom neki az sms-t de nincs rá válasz.. sz.arik rá... de belekavarni azt tud
Nekem is az a tanácsom,hogy ülj le a kis p.csával és beszéljétek meg a dolgokat,ha meg nem akar veled beszélgetni vagy azt mondja hogy nincs semmi baja veled,akkor se hagyd békén!!!
vagy a B terv: nézd levegőnek a kiscsajt és te is "fúrj" alá,hátha észre veszi magát...egyszer csak felnő!!? :)
Sok-sok kitartáááást! :)
Köszi:) ez jól esett!!!
el kell kezdeni fúrni a kis mocs.kot... de csak sunyin :)
de mindenképp először letisztázni Vele/Velük a dolgot :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!