Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mindent elhagy, kidob értem. Ez normális? Szeretném én ezt?
5 hónapja járok a barátommal. Neki előttem csak 1-2 hetes kapcsolatai voltak, de belőlük volt kb 50 :D csak úgy dobálta a csajokat. Nem szerette őket, de belém nagyon szerelmes. Annyira, hogy mindent elhagy értem, pedig nem kérem. Azt tudni kell, hogy teljesen más világban éltünk, ő ivott erősen(alkoholista szinten,hétköznaponként is volt h berúgott), cigizett, füvezett, hétvégenként bulizni járt, flörtölgetett a lányokkal, bandázott a haverokkal, züllött volt. Én ennek teljesen az ellentéte vagyok, és a barátom is tudta, hogyha ilyen marad, akkor nem lesz tartós kapcsolat, mert nem működne, ezért úgy gondolta, h elhagy pár dolgot... ebből végül az lett, hogy mindent kidobott értem, még a haverokat is. Pedig nem kértem egyikre sem. Már csak én maradtam neki, meg a családja akik nem díjazzák a kapcsolatunkaat mert úgy gondolják h a barátom betegesen szerelmes belém, és nem élné túl ha esetleg szakítanánk.
Bűntudatom van, h a barátom mindent eldobott értem, főleg a barátai eldobása zavar. Ez nem normális sztem. Nem akarom, h ennyire tőlem függjön. Mit csináljak?
Mielőtt feltételeznétek: nem szakítanék vele, imádom őt.
18/L (Ő 19/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!