Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek miért vannak mindig elvárásaik és miért kell mindig szabályokat állitaniuk a férfivel szemben?
Soha nem jó nekik semmi!Ezt magyarázza el nekem valaki hogy miért nem!?Kisebbségi komplexus vagy mégis mi?:)
Ha jó fiú vagy az a baj,ha kicsit keményebb srác vagy az a baj és ez mind szexuális téren,mind az élet bármely területére igaz!:)
Azért mert sokan elhiszik amit az "agymosógép" tálal nekik. Elhiszik hogy nekik ez és ez jár szinte alanyi jogon mert megérdemlik s nekik nem kell semmit letenni az asztalra. Kialakult egy jelentős értékrendi és gondolkodásbeli torzulásokkal teli generáció, és amelyik még csak most formálódik csak rosszabb lesz.
33_F
mert a pasik csak fájdalmat okoznak, meg hüŁyék ...
van amit pl: durvábban csinálnak és az nem esik jól egy lánynak talán ezért is...
Mert senki sem tökéletes és erre ez a 6 lány még nem jött rá, vagy nem jött rá arra, neki mi a fontos.
Pl. van akinek fontos, hogy egy pasi okos legyen, de akkor keressen olyat és ne egy butácskából próbáljon agysebészt csinálni. Vagy legyen érzékeny, de akkor meg ne egy metálos motorossal kezdjen stb.
Szóval szerintem erre nem jönnek rá sokan, hogy az a lényeg neki mi számít igazán és mindenkinek vannak hibái de mindenkinek más az a negatív tulajdonság ami egyáltalán nem zavarja, és más meg az őrületbe kergeti.
Ne nézd ilyen borúsan a világot, biztos találsz valaki olyat akinek az a fontos ami benned szuper.
"Ha jó fiú vagy az a baj ha kicsit keményebb srác vagy az a baj"
Gondoltál már arra, hogy nem képeket követsz hanem magadat adod? Add magad és ne agyalj már annyit. Az életnek nem ez az a területe amin ennyit forogni kell... Forog helyetted a világ.
tegnap 12:53
Ez egy példa volt, nem tudom feltünt-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!