Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőknek miért vannak mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek miért vannak mindig elvárásaik és miért kell mindig szabályokat állitaniuk a férfivel szemben?

Figyelt kérdés

Soha nem jó nekik semmi!Ezt magyarázza el nekem valaki hogy miért nem!?Kisebbségi komplexus vagy mégis mi?:)

Ha jó fiú vagy az a baj,ha kicsit keményebb srác vagy az a baj és ez mind szexuális téren,mind az élet bármely területére igaz!:)

2011. febr. 20. 18:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

"URALKODÁSI VÁGY MIATT VAN!!! szavazati jogot meg esély egyenlőséget kaptak ezt gyakorolják"

Na látom azért ebben a világban már kezd a nő és férfi kapcsolat átmenni utálatba.

Egyik nem sem tiszteli a másikat. Jaj tudom most jönni fog az,de ha a nők nem lennének olyanok , hogy odaadják magukat egy éjszakára...Akkor én meg folytatom- De ha a férfiak meg nem lennének olyanok, hogy el is fogadják az ajánlatokat, akkor most nem kéne itt siránkoznotok, hogy ennyi meg annyi nő van aki tele van elvárásokkal, meg nem kéne lerib@ncoznátok.

Sosem volt női egyenjogúság és nem is lesz. Csak szétkell nézni a világban , médiában- de ezt inkább nem írom le részletesen. A férfiakat sem tisztelik ugyanúgy, mint ahogy a nőket sem. Az egész világ egyre undorítóbb.

Inkább tisztelnénk egymást, ahelyett, hogy gyűlölköznénk. Arról meg nem tehetek, kérdező, hogy ilyen nőkkel futottál össze.Attól még nem kell egyből általánosítani.

2011. febr. 20. 19:41
 12/28 A kérdező kommentje:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:41

Nem általánosítok!Nekem ezt adta a gép!:)Azért várom mások vémeményét!

Amúgy a válaszoddal egyet értek,főleg az undoritó világ részével!

2011. febr. 20. 19:46
 13/28 anonim ***** válasza:

" "URALKODÁSI VÁGY MIATT VAN!!! szavazati jogot meg esély egyenlőséget kaptak ezt gyakorolják"

Na látom azért ebben a világban már kezd a nő és férfi kapcsolat átmenni utálatba.

Egyik nem sem tiszteli a másikat. Jaj tudom most jönni fog az,de ha a nők nem lennének olyanok , hogy odaadják magukat egy éjszakára...Akkor én meg folytatom- De ha a férfiak meg nem lennének olyanok, hogy el is fogadják az ajánlatokat, akkor most nem kéne itt siránkoznotok, hogy ennyi meg annyi nő van aki tele van elvárásokkal, meg nem kéne lerib@ncoznátok.

Sosem volt női egyenjogúság és nem is lesz. Csak szétkell nézni a világban , médiában- de ezt inkább nem írom le részletesen. A férfiakat sem tisztelik ugyanúgy, mint ahogy a nőket sem. Az egész világ egyre undorítóbb.

Inkább tisztelnénk egymást, ahelyett, hogy gyűlölköznénk. Arról meg nem tehetek, kérdező, hogy ilyen nőkkel futottál össze.Attól még nem kell egyből általánosítani."URALKODÁSI VÁGY MIATT VAN!!! szavazati jogot meg esély egyenlőséget kaptak ezt gyakorolják"

Inkább tisztelnénk egymást, ahelyett, hogy gyűlölköznénk. Arról meg nem tehetek, kérdező, hogy ilyen nőkkel futottál össze.Attól még nem kell egyből általánosítani.

ajajj na itt komoly gondok vannak! az egy kicsit erős volt hogy egy éjszakára oda adjátok magatokat soha nem voltam még senkivel .... most jönne akkor az hogy hát ez meg mit pofázik.. valahogy képtelen is vagyok tárgyként kezelni az embereket, de valahogy nem tudom felfogni agyilag hogy "egy nőnek" sem jelent semmit hogy pl: szorgosan tanulok(angol spanyol francia német és a törit) imádok íjászkodni modellezni sportolni túrázgatni verseket írogatni festegetni hobbiszinten fotózni stb... ezen érdeklődéseimet nem is titkolom de leszarják.. vagy a legszánalmasabb dumával hárítanak úristen ez sok nekem túl komoly vagy... ezek után ne általánosítsak??XD

2011. febr. 20. 21:51
 14/28 anonim ***** válasza:

Nem a férfiakkal szemben állítjuk a szabályokat, hanem saját magunknak állítunk fel egy szabályrendszert, aminél nem adunk alább, pedig néha egyszerűbb lenne. Ki tudatosan, ki ösztönösen, de minden nő tudja valamilyen szinten, hogy mit akar, mit keres egy férfiban, milyen férfi az aki belefér az ő saját szabályaiba. Ez minden nőnél más. Te vagy megfelelsz egy nőnek vagy nem. De biztos van olyan nő akinek igen, csak eddig nem találkoztál ilyennel.

Hidd el néha nekünk is egyszerűbb lenne megalkudni és lejjebb adni a mércét, a kitételeket amiket a férfiakkal szemben állítunk magunkban. Én legalábbis sokszor érzem úgy, hogy túl sokat akarok és félek, hogy talán soha nem találok olyat aki megfelel az elvárásaimnak. De amikor átgondolom, hogy mi lenne, ha lejjebb adnék picit az elvárásaimból, akkor képtelen vagyok rá. Azt érzem, hogy saját magamat vágom át, ha egy olyan pasival kezdek aki nem olyan mint akit keresek. És ez vele szemben is tisztességtelen lenne, mert tegyük fel belemegyek, egy kapcsolatba valakivel akivel a kezdetetektől fogva azt érzem, hogy valami nem az igazi. Milyen kapcsolat az úgy? A végén ráadásul tuti hogy megbántanám. Lehet, hogy 1 hónap lehet, hogy fél év múlva, de vége lenne és ráadásul még normális indokot se tudnék mondani, hogy miért. Mert gondolom egy férfinak se esne jól, az ha azt mondja neki a barátnője szakításnál, hogy azt hittem beérem veled, de rájöttem te kevés vagy nekem. Ráadásul nem lennék képes ezt így senki szemébe belevágni. Inkább hazudnék, vagy legalábbis finomítanám valahogy, de nem bántanám meg ezzel. Szóval én próbáltam lejjebb adni, de nem ment, és úgy érzem nem szorít még az idő, hogy rákényszerüljek a megalkuvásra. Persze lehet, hogy évek múlva majd egy olyan pasi mellett kötök ki, aki sok mindenben eltér attól akit ma keresek, de ettől még maximálisan boldog leszek vele. De most még megtehetem, hogy válogassak, nyilván idővel majd csökkennek az elvárásaim, de ha már most feladnám az elveimet mi lenne? Most ez hülyén hangzik és lehet durva hasonlat, de képzeld el hogy fiatalon egy Ferrarlról álmodozol, aztán később ahogy idősebb leszel és változol rájössz, hogy egy Opel is megfelel neked, és talán sokkal nagyobb biztonságban vagy mintha Ferrarid lenne, nem száguldozol olyan gyorsan vele, viszont lassan de biztosan célba érsz. De ahhoz, hogy ezt belásd időre és élettapasztalatra van szükséged, amit csak az évek múlásával szerezhetsz meg. Viszont mi lenne akkor ha már fiatalon is "csak" egy Opelről álmodnál? Végül ott találnád magad egy Trabantban....

Remélem érthető volt és segítettem kicsit.

2011. febr. 20. 21:52
 15/28 anonim ***** válasza:
"felállítunk egy minimum szintet a férfiakkal szemben" aminek TE saját magad a tizedét sem lennél képes teljesíteni! A gond pont az hogy még a legostobább semmirekellő rondaság is "álompasit" akar, mert hogy a nagyságos asszony nem adja alább. HAHA!
2011. febr. 20. 22:00
 16/28 anonim ***** válasza:

21:52 vagyok

Az utánam szólónak mondanám, hogy nem mondtam semmi konkrétat,hogy milyen az az álompasi. Pont azért álompasi, mert valakinek az álma, tehát minden nőnek más. Egyébként nem fényezni akarom magam, de nem vagyok csúnya, beismerem nem vagyok szépségkirálynő sem, de azért van mire válogatnom, nem csak úgy álmodozom egy jobb pasiról. Nekem is vannak hibáim, mint mindenkinek, és nem tökéletességet várok egy férfitól, lehetnek gyengéi, hibái, de számomra és szerintem minden nő számára van egy keret amin még belül kell lennie ezeknek a hibáknak, és van ami már nem fér bele. Nem tudom mi rosszat mondtam, ami miatt nekem kellett esni.

2011. febr. 20. 22:19
 17/28 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:52

Félre érted!Én meglévő kapcsolatra gondoltam!Miért kell mindig variálni,figurázni?Miért kell újabb és újabb feltételeket állítani,akkor is amikor minden a legnagyonn rendben van!Miért kell a legtöbb nőnek lelépni amikor a legnagyobb rendben?Ez mondjuk nem az én esetem!De hallottam ilyet!Minek színészkedni és játszani az agyatokat?Mért kell el rusnya nőnek ahogy az elöző mondta egy még jobb?

2011. febr. 20. 22:39
 18/28 A kérdező kommentje:
Kisebbségi komplexusotok van?És féltek hogy megununk titeket és elhagyunk egy jobbért?Vagy mi?
2011. febr. 20. 22:41
 19/28 A kérdező kommentje:

ajajj na itt komoly gondok vannak! az egy kicsit erős volt hogy egy éjszakára oda adjátok magatokat soha nem voltam még senkivel .... most jönne akkor az hogy hát ez meg mit pofázik.. valahogy képtelen is vagyok tárgyként kezelni az embereket, de valahogy nem tudom felfogni agyilag hogy "egy nőnek" sem jelent semmit hogy pl: szorgosan tanulok(angol spanyol francia német és a törit) imádok íjászkodni modellezni sportolni túrázgatni verseket írogatni festegetni hobbiszinten fotózni stb... ezen érdeklődéseimet nem is titkolom de leszarják.. vagy a legszánalmasabb dumával hárítanak úristen ez sok nekem túl komoly vagy... ezek után ne általánosítsak??XD

Ha nem modelleznél,vagy nem lenne semmi hobbid,akkor az lenne a bajuk hidd el!:)Ha söröznél akkor az lenne a baj,ha egy tróger laza csávó lennél,akkor az lenne a probléma!:)Erről beszélek én!

2011. febr. 20. 22:44
 20/28 anonim ***** válasza:
Én még mindig nem értem... volt egy egyszer egy csajom összeakartam vele jönni azt mondta kisfiú vagyok mondom rendben békét is hagytam, utána megkeresett hogy velem akar járni elfogadtam az ajánlatát, kinyírt karácsonykor meg utána rákövetkező Bálint napon brutális kegyetlenséggel.. (lelkileg) tisztességes berúgás után rájöttem hogy van nekem jobb dolgom is... mint verseket írogatni neki meg virágokkal és ajándékokkal meglepni (amit gyakran visszadobott hogy vizem haza anyukámnak)illetve szebbnél szebb helyekre sétálni vele amiért talán egyszer kaptam egy bókot meg egy csókot (bár nem ezért csináltam) közben rájöttem hogy vastagon lehet általánosítani hiszen utána próbáltam kommunikálni a más nőkkel de kb ugyan ezt leszűrtem belőlük mint a korábbi esetemből azóta kaptam néhány jó tanácsot barátaimtól hogy ezek nem jók csak a .... és mindegyik egy ... stb... ezek után töprengés következett és tényleg igazuk van idősebb ismerőseim 30-40es korosztály tagjai beszélnek házasságról és hát nem csodálom hogy Magyarország élen jár a válási statisztikában.... többnyire nem a férfiakkal van gond elárulhatom részemről téma kivesézve....
2011. febr. 20. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!