Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha a pasizásra szabályokat kéne állítanunk számotokra mik lennének azok?
hát ilyen szabályokat nem nagyon tudok /:
elég nehéz elérni azt hogy ne légy túl nyomulós,mégis megmutasd neki hogy bejön neked.Ezzel a hívogatással meg az a baj hogy általában mndig megígérem magamnak hogy nemhivom nemhivom utána meg nemtudok ellenálni S: S:.De ha az első benyomása jó rólad biztosan hív rövid időn belül.Ha összhangban vagytok,van közös témátok,akkor ne érdekeljenek a szabályok,ha jönacsók hát jönacsók (:
nekem már ezzel nincs sok problémám,egy ideje van barátom.
olyan 2-3 naponta találkozunk.felváltva hivjuk egymást.
én sose tartottam ilyen szabályokat :D
én egy nagyon nyomulós fajta lány vagyok és ez soha senkit nem zavart. a mostani barátommal úgy indult hogy csak ismerkedünk és fél év után (miután segítet átvészelni egy lelki megrázkódtatást) rájöttem hogy ő nem cska barátként szeretne és már 10 hónapja együtt vagyunk. ő egyébként egy félénk srác, első barátnője vagyok ugyohgy jó hogy rámenős voltam. a rámenősségemmel a legtöbb srácnál elértem hogy megtetszem nekik, még azoknál is akiket nem is akartam rávenni. rengeteg srácnak bejön az a csaj aki emg tud állni a lábán és tudja mit akar. én kezdetektől fogva naponta találkozok azzal aki tetszik,de a barátomnak is megadom a szabadságát és teljesen jól érzi magát. most már eljutottunk arra a pontra hogy nem beszélünk meg talit hanem egyszerűen elmegyünk egymáshoz. bár ez is csak azért nem volt az első időszakban megoldható,mert szüleink még nem tudták :) ha annyira figyelsz a szabályokra akkor nagyon sok élvezettől megfosztod magad. szerintem inkább bízd magad a sorsra.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!