Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás erre a problémára? (Többi lent)
A tiszta érzések sohasem lehetnek bántóak senki számára sem, és mindenkinek tisztelnie kell őket.
Ha hazugságok nélkül, őszintén, tisztességgel felvállalod a két lány előtt ezt a helyzetet amibe önhibádon kívül kerültél, meg kell hogy értsék mindketten. Ha ők rendes lányok, az hogy eddig a barátnőjével jártál, de a szerelmetek véget ért, nem jelenthet problémát egyiküknek sem.
Engem rendkívüli mértékig zavarna, ha a jelenlegi párom egyszer csak odaállna elém és azt mondanám, hogy ő már nem szeret engem, mert a barátnőm tetszik neki. De ha a helyzet nem ilyen nálatok, tehát a barátnőd is már érzi azt amit te, akkor lehet más. De azért szerintem nagyon gáz belemenni egy ilyen kapcsolatba! Először szerintem tisztázzátok az érzéseiteket egymás között (mármint a barátnőddel és arról hogy szeretitek-e még egymást) és lehet találtok megoldást arra is, hogy már kevésbé kívánjátok egymást! Mi már 5 éve vagyunk együtt, és eszembe se jutna azért otthagyni a páromat, mert néha vannak olyan időszakok amikor kevés a szex. Mi helyrehoztuk, megoldottuk és már több hónapja újra olyan mint az elején.
Szóval szerintem beszélgessetek először és vegyetek valamit!! :P
Én a helyedben lezárnám ezt a kapcsolatot. ebben ennyi volt. Menjetek külön és adj időt magadnak hogy tisztázhasd az érzéseidet, rendezd a gondolataidat! Nem tudom hogy a két lány mennyire jó barátnő.. Viszont ha kölcsönös a vonzalom és eltelt már egy kis idő és még mindig érzel a másik lány iránt akkor lépd meg amit meg kell lépned! Én is megléptem sok mindent mert az érzéseim vezéreltek de egyet sem bántam meg! Drukkolok!
21/L
Köszönöm a válaszokat! Az a helyzet, hogy pár hónapja volt egy komoly összeveszés és utána átbeszéltük a dolgot és mindketten éreztük, hogy valamin változtatni kell. Én adtam egy határidőt magamban a kapcsolatunknak, ami lassan elérkezik, de változás nem történt, pedig próbálta ő is én is. 1-2 napig más volt aztán újra visszaállt minden.
Amugy nagyon jó barátnők, és attól félek, még ha be is jövök a másik lánynak, a barátnőjére való tekintettel nem viszonozná az érzéseimet :( Mennyivel egyszerűbb lenne a helyzet he nem ismérnék egymást, nem barátnőkről lenne szó, dehát igy jártam :(
elsőtől:
de ha már nem szeret a lány Téged, mért zavarná az, ha új kapcsolatba kezdesz a barátnőjével??? neki legfeljebb majd beajánlod az egyik barátodat!
a másik lány meg ha megbeszéli ezt tisztességgel a barátnőjével, mért ne érthetnék meg egymást??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!