Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre a problémára van egyáltalán megoldás? -->
2 éve reménytelenül szerelmes vagyok. Próbáltam már elfelejteni a személyt de nem megy. Próbáltam bele menekülni egy másik kapcsolatba de nem működött. Találtam most egy jó hobbit ami tetszik, sokat vagyok barátaimmal, de nem nagyon tudok koncentrálni semmire. Tanulás sem megy olyan jól ahogyan kellene. Teljesen elvonja a figyelmem. Mindig ő jár a fejemben. Álmodozok pedig tudom hogy semmi értelme, mert nem lehet az enyém. Azt még tudni kell hogy elkerülhetetlen hogy ne lássam, vagy ne beszéljek vele. Szerintetek ilyenkor mit tegyek? Már megtettem mindent ami tőlem telik de mégsem megy. :S
Köszönöm előre is.
hát ez nem jó:S reménykedj h 1. a lánynak megváltoznak az érzései
2. jön egy másik lány akit télleg szeretsz és ő is téged...ez be fog következni. de egyébként mért nem lehet a tied? mármint mondtad neki h szereted?
Elvesztegettél 2 éve a semmire? :O
Am, nagyon sokan vannak így mint te, de egyszer csak szerelmesek lesznek valaki másba és elfelejti azt a régi illetőt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!