Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanom kéne, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kéne, vagy csak túlreagálom a dolgokat?

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy a barátom és az egyik osztálytársnője mostanában nagyon nagyon elvannak.. (Biztos forrásból, szóval légyszíves ne mondjátok, hogy lehet, hogy csak valaki rosszat akar nekünk.) Ha a barátomnak olyan a fülébe jut, hogy csak véletlenül rámosolyogtam egy fiúra, vagy egyáltalán ránéztem, akkor egyből jön a fenyegetés, besértődés, "nemisszeretsz"ezés és féltékenykedés.

Akkor most nekem is féltékenykednem kéne? Mármint féltékeny vagyok, annyi szent. Barátomnak nem mondtam.. mondjam, vagy inkább ne hisztizzek? Lehet, hogy csak túlreagálom az egészet, de most nagyon le vagyok törve :( Én azt hittem mindent megbeszélünk egymással..

(1 éves nagyontávkapcsolat)

2009. febr. 13. 23:40
 1/2 anonim ***** válasza:
57%

sya.

mindenképpen mondd neki, de ne balházz rögtön. csak kérdezz rá, és ha gyanús vmi, v úgy érzed, hogy hazudik, v érdkeli a csaj, akkor várj egy kicsit, és ha tovább folytatódik, akkor szánd el magad komolyabb lépésre.

2009. febr. 13. 23:42
 2/2 anonim ***** válasza:
54%

Én már alapból azon akadok ki, hogy mi az a "csak véletlenül rámosolyogtam egy fiúra, vagy egyáltalán ránéztem, akkor egyből jön a fenyegetés, besértődés, "nemisszeretsz"ezés és féltékenykedés."

Én ha ezt kapnám, lazán észhez téríteném, mégis mit gondol a kispofám? :-) Amit leírsz, az már beteges féltékenykedés és semmi jó nem születhet belőle. Ráadásul távkapcsolat, gondolj bele, nap mint nap ott van melette hús vér valójában egy másik lány, azt mondod biztos forrás hogy flörtölgetnek... tényleg lépj valamit, mert ez erősen arra tart hogy levált téged.

De főleg ezta beteges féltékenykedés az, amiről le kéne állítani. Hs pedig ő simán megteszi azt azzal a lánnyal, ami miatt ha te teszed akkor lelkileg zsarol téged, akkor egy gynege és silány jellemű a barátod. Ne haragudj, abból indulunk ki amit leírsz. És erről az oldalról, sajnos tényleg az.

Sok szerencsét, remélem jól alakulnak majd a dolgok azért! :-)

- Hakapeci

2009. febr. 14. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!