Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kéne?
a barátnőmnek meg lehet sértődni nekem nem .
ha én sértődök meg egy bocsival elintézi nekem órákig kell könyörögni.
gyakran megbánt szavakkal amiket mond nekem..nem sértegetésre célzok.
ezek a kis sebek amiket okozott nekem nos ebből most lett egy hatalmas seb :/.
már egy éve együtt vagyunk.
külön járunk bulizni mert ő nem szeretne velem..együtt még sose voltunk csak külön..
mit tanácsoltok ?
amúgy nagyon szeretem és ő is szeret engem..és ezek a dolgok amiket mond ezek általában csak akkor fájnak amikor nem vagyunk együtt
17/f
neki nincs semmi baja
aki mostanában magát az én vagyok :/
Te vagy a férfi te döntöd el, ha szerinted ez rossz ennyire rossz neked, vagy túlságosan igazságtalanak ítéled meg, akkor szakíts!
Tudod nehéz lenne kideríteni, hogy ez tényleg elég indok a szakításra, a másikkal megbeszélni a dolgokat mindig egyszerűbb!
Ha mondjuk azt mondanád, hogy heti rendszerességgel félre k@fél, akkor egyértelmű, de így csak azt tudom mondani, ha túlságosan zavarnak ezek a dolgok beszélj vele, ha nem tudsz mit tenni csak utána szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!