Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A távolság lehet fő kizáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távolság lehet fő kizáró oka egy kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Országon belüli (pl budapest-pécs) távolságról beszélünk. Lehet az egy kapcsolat meg nem valósulásának az oka, hogy a fiú fél belemenni egy ilyenbe, mert azt akarja, hogy közel legyen a barátnője, illetve fél, hogy újra csalódni fog, és pofára esik?

Vagy ez csak kifogás, és ez esetben amúgy sem lenne nagy jövője a kapcsolatnak akkor sem, ha a lány ott lenne mellette?

2011. febr. 19. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha még nem kezdődött el, lehet. Mindenki máshogy gondolkodik.
2011. febr. 19. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Távolság persze hogy komoly kifogás főleg annak aki pénzből él!
2011. febr. 19. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Hááát szerintem ha nem előzi meg egy huzamosabb együtt lét,akkor nem sok esélye van a dolognak,persze vannak kivételek de azt azért be kell látni,hogy kisebb az esélye.Én a barátnőmmel anno úgy jöttem össze,hogy távkapcsolatban volt.Még 16 évesek voltunk,osztálytársak a "pasijával" meg egyszer találkozott nyári szünetben(a krapi az ország másik felében él),azóta is együtt vagyunk(3év).
2011. febr. 19. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Reálisan nézve mivel nincs benzinkutam, lehet. Nekem nem menne a heti egy vagy havi egy-két találkozás. Minden másnap meg lemenni, a példával élve Bp-ről Pécsre, hát nem igem realizálható.

33_F

2011. febr. 19. 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Én biztos hogy nem élnék távkapcsolatban,szóval ez nálam egy teljesen kizáró ok.

16/f

2011. febr. 19. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!