Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire árt egy kapcsolatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire árt egy kapcsolatnak a tavolság?

Figyelt kérdés
A párom másik országban kapott állást 3 honapra, én itthon maradok és nagyon félek h megváltozik valami..emigy féltékeny tipus vagyok és tanacsokat kérnék h miként tudjam elfogadni azt h távol vagyok tőle, én nem dolgom.2,5 éve élünk együtt. Ő 24 éves, én 20. Segitsetek!!!!
2009. febr. 4. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A távkapcsi mindig nehéz. Nekem eddig csak ilyen volt (2). Amennyiben komoly a kapcsolatotok, az a 3 hónap nem teszi tönkre. De csak akkor, ha az érzések kölcsönösek.
2009. febr. 4. 18:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon komoly, tahatmar eljegyzes is volt, nyarra tervezzuk a lagzit...de mit tehetek azert h ne jarjon folyton azon az agyam, h megcsal e vagy sem, tudom h nem, de megis...feltekeny vagyok..
2009. febr. 4. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha komolyan szeret téged és te ok nélkül féltékenykedsz, akkor elriaszthatod, szóval nagyon vigyázz ezzel! A hosszú távú kapcsolat titka a bizalom!
2009. febr. 4. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

hát meg tudom érteni a helyzeted. Az én párom is kiment külföldre de ő 7 hónapra:( Ebből lassan 3 már eltelt. Én úgy gondolom hogy ha erős a szerelmetek akkor nem teheti tönkre csak megerősíti. Elég nehéz kibírni, de annál jobb lesz majd a találkozás:) Számold vissza a napokat. én is azt teszem és olyan mintha egyre gyorsabban telne.

Ne aggódj nem les gond. Bízz a párodban.

és gratula az eljegyzéshez

2009. febr. 4. 20:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat, az utolsonak uzenem, h akkor egy cipoben jarunk es majd rad gondolok ha faj a szivem, h te is ugyan igy vagy, mint en...
2009. febr. 5. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!