Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Léteznek még rendes lányok?
Igen léteznek!
Itt vagyok. A barátom pedig 1 hete dobott az exe miatt, aki kihasználta, lehúzta anyagilag, nem fogadta el az életét, a családját... Én mindent megtettem neki, az összes f@szságát eltűrtem, elfogadtam a rohanó életvitelét, kényeztettem, főztem rá, a lelkemet kitettem érte, cserébe ez a hála... hogy elküld, de mégsem. Most lógunk a levegőben. Elegem van :(
nem hinném hogy kihaltak, ugyanis az előttem szólók között is legalább négyet ötöt találtam :D meg itt vagyok akár én is, sőt az egész oldal az ilyen lányok kérdéseivel van tele, hogy normális létére miért nincs még pasija és hogy hol találna... ahogy valaki már mondta, ez oda-vissza megy.
én is örülnék, ha összeakadnék egy ilyen fiúval, amire sajnos elég kevés az esély, de én reménykedek ;) legyél optimista :D
17/l
Utolsó: Én fiú vagyok. Írj privit! :P
Am. ha vannak is olyanok, egyet se ismerek :(
azért nem mindenki egoista.. :D
17/l
ez hülyeség. attól függ milyen lányoknál próbálkozol. akinek csak az a lényeg, az már rég rossz. (:
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!