Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honyan halhatnék meg fájdalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honyan halhatnék meg fájdalom mentesen?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy hogy is lehetne könnyebb az életem. Van egy párkapcsolatom, vagyis volt, mert amint megtudta hogy terhes lettem kirúgott.4 évig voltunk együtt. Biztos hogy az ővé. Ő nem hiszi el, ezt nekem. De milyen az ember ilyen, hogy terhesen hagyja el a barátnőjét? Ja, amúgy legutóbb azon vesztünk össze, hogy feltételeztem, hogy megcsalt! Erre ő nagyon felidegesítette magát. Pedig igazam volt! Makacs, hirtelen haragú. Csak az baj, hogy nagyon szeretem! Nélküle nem tudnék élni! Tényleg! Próbáltam más fiúkkal, de mindig csak a pasimra tudtam gondolni, imádom minden porcikáját! Nem tudom ellene mit tenni. Most meg szenvedek! Most minden rossz összejött! Nem szeretnék már fájdalmat érezni! Nem szeretnék éjszakánként sírni! Egyszerűen csak nem akarok érezni semmit! És akkor oldódna meg minden problémám! Csak aludni akarok örökre! Meg akarok halni! Szeretnék egyszer már én is önző lenni! És ha tudják a szeretteim, hogy nekem ez a legjobb megoldás, akkor biztos megértenék. Elegem van már mindenből. Belefáradtam mindenbe! Semmi sem érdekel! Ti megértenétek ezt? Mit gondoltok?
2011. febr. 18. 16:10
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Az ilyenek miatt nézik le a pasik a nőket, akik ennyire koslatnak a pasi után, bármennyire is alázza őket és tapadnának rájuk meg bármit megtehetnek velük. Gratulálok, nagy a méltóságod.... És köszönöm nőtársaim nevében is, hogy ezzel együtt minket is alázol.
2011. febr. 19. 10:05
 32/35 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy szemét leszek, de én nem tudlak sajnálni. Egyedül a babádat sajnálom, hogy ilyen szülei vannak/lennének. Egy gyenge, hisztis nőszemély és egy undorító apuka. Gyerekgyilkosság ide vagy oda, ha nem vagy olyan jó anyagi helyzetben, hogy EGYEDÜL IS(!) képes legyél felnevelni a gyermeked, akkor vetesd el.

- Szülőkre csak egy ideig számíthatsz, aztán eljön az a kor náluk, amikor róluk is neked kell majd gondoskodnod, mert magatehetetlenek lesznek. Plusz még ott lenne a gyermeked is.

- Apukára gondolni ilyenek után elég bolondság lenne, szerintem még akkor sem érdekelné a gyereke, ha DNS teszttel biztossá válna, hogy az övé. Megkapnád a megítélt gyerektartást (ha egyáltalán megkapnád tőle) és szevasz. Egy gyereknek pedig szüksége van mindkét szülőjére.

- Új pár találni marha nehéz gyerekkel. Főleg így, fiatalon. A korodbeli srácok még buliznak, csajoznak, nem úgy lépnek bele a komoly kapcsolatokba, hogy egy idegen ember gyerekéről is gondoskodniuk kelljen.

Ez csak a gyerek-része volt a dolgoknak, én így látom reálisnak és épeszűnek, nem kell velem egyetérteni.

A másik része a dolognak, ahogy a mondás tartja: nincs lehetetlen csak tehetetlen ember. Pont ez vagy te. Pillanatnyi tehetetlenségedbe siránkozol, hogy milyen rossz neked, ahelyett, hogy azon gondolkoznál inkább, hogy hogyan mássz ki a kakiból. Keress munkát! Állj a saját lábadra! Költözz el a szüleidtől, akár keress lakótársakat, akár egyedül albérletbe! Kezdj új életet, ismerkedj új emberekkel! Minden fizetésedből spórolj meg egy picit! És máris jobban fognak menni a dolgok...

A harmadik észrevételem: úgy írsz a halálról, mintha az egy hosszú időszakos alvás lenne, mint a pockoknál a téli álom. Fel kell, hogy világosítsalak: nem olyan! Elnézést kérek, de nekem az írásodból komolyan az jött le, hogy te úgy akarsz meghalni, hogy egy kicsit el akarsz tűnni, megpihenni, kikapcsolni, nem gondolni semmi rosszra, nem szenvedni, nem érezni fájdalmat. Utána ha megoldódott minden, visszatérni az életbe. Sajnos ilyenre nincs lehetősége halandó embernek... hacsak nem vagy valami földöntúli lény. Ha egyszer meghalsz, onnan már nem jössz vissza. Soha többé nem látnád a barátaidat, a szüleidet. Nem süttetheted magad a napon, nem fújhatja a szél az arcod, nem ázhatsz el, stb-stb-stb.

Nem értem az ilyen embereket milyen fából faragták?! Én még akkor sem dobnám el az életemet, ha a híd alatt kéne laknom nap mint nap és napi 1 kifliből kéne gazdálkodnom...

21/L

2011. febr. 19. 10:07
 33/35 anonim ***** válasza:

Gratulálok a 01:00es válaszolónak!

Meg az összes idiótának,aki képes úgy eldobni az életét,hogy egy másik embernek örökre lelkiismeretfurdalást okoz ezzel!

Aki nem akar élni,az nem éljen,de oldja meg maga,ne mással intéztesse el,szegény vonatvezető, aki mégha nem is direkt de embert öl,aztán az egész életét végigkíséri...

2011. febr. 19. 15:27
 34/35 anonim ***** válasza:
tanácsolom a pisztolyt és a ciánkapszulát egyszerre Hitlernek bejött!
2011. febr. 20. 12:36
 35/35 anonim ***** válasza:
élsz még ?
2014. okt. 21. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!