Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honyan halhatnék meg fájdalom mentesen?
Ahogy olvasom a reakcióidat, két dolog ötlött szembe:
Csak azért tartanád meg a babát, hogy a mániákusan favorizált szemétládától úgymond maradjon nálad egy kis rész;
Nyugalmat akarsz, erre egy olyan pasas után sápítozol, akitől mindent megkaphatsz, csak azt nem.
Nincs több észrevételem.
Szerintem vetesd el a gyereket. A gondolkodásodból ítélve nem vagy még elég érett arra, hogy felneveld, anyagilag sem úgy állsz és a pasinak sem kell a gyerek, de nagyon te sem.
Döntsd el a fejedben, hogy elfelejtetted, erős vagy, nem érdekel már téged. Mutasd meg neki, hogy milyen jól sikerült az életed nélküle!
A válasz megírásának időpontja: ma 16:17
-Elolvastam,rohadt jó és igaza van a csókának.Ez tényleg hasznos válasz volt a kérdezőnek,de fogadjunk el sem olvasta:)
Kedves Kérdező!
Ne add fel a harcot!
Az élet ilyen, nincs mit tenni, van hogy szenvedni kell,de soksok olyan pillanat van amiért igazán érdemes élni. Mások sokkal de sokkal rosszabb helyzetben vannak,mint te még is boldogan élnek.
Miért sírsz vissza egy olyan párt akinél bárhol találnál jobbat?? Rengeteg ember él a világon,sokkal jobbak, mint a volt párod! Csak keress,és hidd el,hogy az idő mindent megold!!
Ha most beteg lennél minden erővel azon lennél,hogy csak még pár napot élhess,hogy a szeretteiddel légy. Te egészséges vagy, bármi is történik az életedet te alakítod,és minden rosszban van valami jó..
A gyerekkel kapcsolatban nem értelek, felnőtt ember vagy,és nem értem miért kell teherbe esni,ha nem akarsz gyereket,belemenni egy olyan kapcsolatba ami ennyire bizonytalan...elvetetni, ez megy manapság, nagyon szomorú,hogy idáig fajultak a dolgok...de tudod megtartani sem biztos,hogy jobb,hisz látszik,hogy magaddal sem tudsz megbékélni, akkor egy gyerekkel...szenvedne szegényke..:(
Nem is lehet okosat mondani,tudod ha velem fordulna elő ilyen..az utolsó erőmmel is harcolnék a gyerekért,még akkor is ha bizonytalan a helyzetünk,de a tiéd nem az...szüleiddel élsz,találhatsz magadnak másik párt...szóval jól gondold meg!
És semmiképp ne add fel az életed...
Én alkoholista apa mellett nőttem fel, elég durva életem volt, és most meg beteg vagyok,sokszor reggelente fájdalommal kelek,este fájdalommal fekszek,és nem tudom,hogy lesz-e jobb,hogy hogy fogok így munkába állni, ha végzek az iskolával...néha nincs erőm kimenni az utcára sem,mert annyira fáj...de NEM ADOM fel, mert ennek ellenére van aki szeret,és ezt csak magamnak köszönhetem, és bármennyire is rosszul érzem magam, sosem tudnék nekik szenvedést okozni,azzal,hogy feladom...
Elhiszem ,hogy sok rossz történt veled,és ezt más kivülről nézve nem tudja úgy átélni ahogy valójában Te megéled a dolgokat!
De sztem mielőtt jónagy hülyeséget csinálsz,gondold át a dolgokat!!!!
de nagyon!!!
Te a problémáid miatt képes lennél eldobni az életed amit úgymond ajándékba kaptál???Tudod,hány ember szenved a világon bajok miatt?akár ettől sokkal súlyosaabb problémái is lehetnek,mint neked...
Gondolkozz csak el!!!...hány ember szeretné vissza kapni az életét?!!!hány ember kivánja azt a halálos ágyán,hogy istenem bárcsak élhetnék még...
hány ember fekszik több mint félévig kórházban, egy daganatos betegség miatt és imádkozik mindennap azért,hogy istenem könyörögve kérlek ne vedd el az életem......
Figyelj!!! ez srác akármennyire szereted,becsapott elhagyott a gyereketekkel a hasadban!!!!...te pedig összetörtél ez érthetőőő...de gondolj bele...megéri eldobni az életed csak ezért a sok rosszért ami veled történt? Figyelj, az élet küzdelem...és a végén hidd el,hogy mindig minden jóra fordul...
az én életem sem tökéletes,nekem is volt már sok problámám és van is folyamatosan...de meg kell tanulnunk az életben a kicsi jó dolgoknak is örülni és becsülni az élet minden percét...gondolkozz el ezeeken...
hiába szereted,nem ő az akit sors szánt neked...valahol lesz még egy férfi,aki várni fog rád és a szerelmetek még ettől is erősebb lesz!!! ....
Ne keseredj!!!Mindig lesznek hegyek amit meg kell másznod!!! De túl kell élned!!!és tovább lépni,és kitartani küzdeni!!! a végsőkig!!!!
Ui: ...."Küzdj ember,és bízva bízzál!
SOK SIKERT!!!!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Bevallom voltak benne elgondolkodtató mondatok, szavak!
Egy kicsit jobb is lett a hangulatom, de mostanában amúgy is olyan egyszer fent, máskor lent. Nagyon lent.
A történet végét úgyis én alakítom.
Még nem tudom, hogy hogy döntsek.
Ha szar az anyagi helyzeted akkor azon a héten el kellett volna vetetned a gyereked amint megtudtad, hogy terhes vagy, úgy, hogy nem támogat a fiúd. Mi az, hogy nem hiszi el, hogy az övé? DNS tesztről nem hallottatok? Kérj a fiútól pár hajszálat, vagy pár csepp vért, és így meg tudják állapítani biztosra, hogy ővé-e a gyerek vagy nem, utána mutatod neki az eredményt és kénytelen elhinni. Mondjuk ha ilyen hirtelen haragú gyökér akkor inkább hagynod kéne, ha fáj ha nem. Nem kellett volna vele újra összejönni.
Szerintem 4 hónapos terhesen már nem lehet elvetetni, vagy még igen?
Nyakat a vasúti sínre, semmit nem fogsz érezni! (csak ne MÁV sztrájk idején)
Esetleg még túladag altató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!