Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honyan halhatnék meg fájdalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honyan halhatnék meg fájdalom mentesen?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy hogy is lehetne könnyebb az életem. Van egy párkapcsolatom, vagyis volt, mert amint megtudta hogy terhes lettem kirúgott.4 évig voltunk együtt. Biztos hogy az ővé. Ő nem hiszi el, ezt nekem. De milyen az ember ilyen, hogy terhesen hagyja el a barátnőjét? Ja, amúgy legutóbb azon vesztünk össze, hogy feltételeztem, hogy megcsalt! Erre ő nagyon felidegesítette magát. Pedig igazam volt! Makacs, hirtelen haragú. Csak az baj, hogy nagyon szeretem! Nélküle nem tudnék élni! Tényleg! Próbáltam más fiúkkal, de mindig csak a pasimra tudtam gondolni, imádom minden porcikáját! Nem tudom ellene mit tenni. Most meg szenvedek! Most minden rossz összejött! Nem szeretnék már fájdalmat érezni! Nem szeretnék éjszakánként sírni! Egyszerűen csak nem akarok érezni semmit! És akkor oldódna meg minden problémám! Csak aludni akarok örökre! Meg akarok halni! Szeretnék egyszer már én is önző lenni! És ha tudják a szeretteim, hogy nekem ez a legjobb megoldás, akkor biztos megértenék. Elegem van már mindenből. Belefáradtam mindenbe! Semmi sem érdekel! Ti megértenétek ezt? Mit gondoltok?
2011. febr. 18. 16:10
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
89%

Biztosan nem! Mindig van megoldás. Csak van valami ami érdekel, amiért érdemes élni. Gyermeked fog születni! Eembber, ha másért nem hát miatta megéri.

Lehet egy időre hanyagolni kéne a párkapcsolatokat, aztán majd hozza az élet ;) Keress másban örömet. Foglald el magad!

Milyen idős vagy? Dolgozol, tanulsz?

2011. febr. 18. 16:21
 12/35 anonim ***** válasza:
69%

Van, hogy az ember mélyre kerül, és csak a kilátástalanságot látja, de mindenre van megoldás, csak tenni kell érte!

Ha szeretnéd, hogy veled legyen beszéld meg vele a dolgaitokat. Ha úgy alakul, hogy nem, akkor pedig ne menekülj egy másik kapcsolatba, hanem legyél egy kicsit egyedül... Lassan el fogod felejteni, és tiszta fejjel, belekezdhetsz egy olyan kapcsolatba, ahol sokkal átfogóbb élményekben, szerelemben lehet részed, ami kölcsönös.

Ezt most biztos nehéz elhinni, de így van. Ha nem passzoltok az úgy is kiderül.

Ezt a butaságot meg verd ki a fejedből, mert ez nem megoldás, ez menekülés, gyengeség.

A Világ tele van pozitív dologgal, amely élményeket elszalasztani magadtól nagy hiba lenne!

A szeretteidre térve neked hogyan esne ha egyikőjük egy ilyen megoldást választana a problémái megoldásához?

Kicsit sírd ki magad, pihenj, aztán állj a sarkadra!

Minden jót!

2011. febr. 18. 16:21
 13/35 anonim ***** válasza:
77%
Ezek a megpróbáltató helyzetek tesznek emberivé és van az az igaz mondás, hogy az élet mindenkire csak annyi terhet ró, amennyit elbír. Ha megölöd magad, a játéknak vége és vesztettél. A családodat megbélyegzed és elárulod azokat, akik hisznek benned. Felelősségvállalás. Ha hibáztál lásd be és bocsáss meg magadnak. Csinálj abortuszt, vagy szüld meg. Ezen gondolkozz, mert ezek az opciók!
2011. febr. 18. 16:22
 14/35 anonim ***** válasza:
2011. febr. 18. 16:24
 15/35 anonim ***** válasza:
69%
ja és több lesz a segély!
2011. febr. 18. 16:27
 16/35 anonim ***** válasza:
62%

Túléled! Nem ér annyit senki és semmi, hogy feladd. Mindig van esélyed, egyszer fenn egyszer lenn. Látod, még itt is próbálnak segíteni. Veled vagyunk, előbb utóbb csak találsz valamit, vagy valakit akinek a segítségével átvészeled ezt. De ehhez hinned kell magadban, hogy sikerülni fog.

Szeretnél önző lenni? A sarkadra állni? Hogy végre te is boldog legyél? Hogy ne szenvedj tovább?

Akkor ez nem annak az ideje amikor gyáva féregként viselkedj! Nincs meghátrálás, a könnyebb út sosem jobb. Fel a fejjel, és tedd rendbe az életed!

2011. febr. 18. 16:38
 17/35 anonim ***** válasza:
62%

Próbáltad más fiúkkal, de mégis ő járt a fejedben? A 4 év alatt mikor is? Gondolhatja, hogy ilyen "próbálkozásból" lettél terhes.

Máskor olyantól vállalj gyereket, aki nem tesz veled ilyet!

Sőt, máskor olyannal feküdj le, aki nem így viselkedik veled, ha valami balesetből becsúszna a magzat.

2011. febr. 18. 16:41
 18/35 anonim ***** válasza:
Megérteni megértem, csak nem értek egyet. 21 éves vagyok, és őszinte leszek: párszor nekem is megfordult már serdülő korom alatt, és nemrégiben is, hogy mennyivel egyszerűbb lenne szépen elaludni és nem érezni semmit, nem szenvedni. Olyan, mintha két énem lenne. Az egyik, aki sírdogál azért, mert éppen valami problémája van - ergo, mint te -, a másik pedig, aki az öngyilkosságot tartja a világ legszánalmasabb dolgának. Szerintem ebből a szemszögből minden embernek két énje van. Egyaránt véget akar vetni a szenvedésnek, de belső ösztönök szerint a végsőkig harcolna, kitartana az életéért. Nálam mindig az utóbbi nyer, szerencsére :)
2011. febr. 18. 16:49
 19/35 A kérdező kommentje:
Látom, nem nagyon értitek. Az tény, hogy tényleg gyenge vagyok, de nem nyivákolok! Meg szeretném ha a jövőben megkímélnének azok, akik csak ezeket tudják válaszként írni! A többség üzenete viszont elgondolkodtatott. Sajnos az anyagi hátterem nem éppen gyerek vállalásra való, nem rég rúgtak ki. Egy gyerekkel nehezebb lenne párt találni is. Szóval abortusz lenne belőle. Bár hogy egy darabka megmaradjon a srácból, azért lehet hogy megtartanám. Nem tudjátok milyen a helyzetem, ne ítélkezzetek, hanem segítsetek! A szüleimmel élek, és elég viharos az itteni élet. Azért szeretnék csak egy kis nyugalmat. Nekem nem hiányozna semmi az életből. Ti nem gondoltatok még rá, hogy milyen jó lenne ha nem éreznél fájdalmát? Csak aludnál jó sokáig! Nekem sose sikerült eddig az életben semmi. Már kisgyerek korom óta csak rossz dolgok történnek velem. De ezzel a sráccal minden olyan szép volt! Annyi sok szép emlékem van! De egy megcsalást nehéz megbocsátani, főleg ha neki áll feljebb! Nem akarok már veszekedni, nem akarok már küzdeni! Jó lenne, ha lenne egy olyan pirula, amit ha beveszek, sose kelek fel!
2011. febr. 18. 17:03
 20/35 Fülünyúl ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,

Először is jó vastagon aláhúznám a 16:16 -kor válaszoló kolléga első bekezdését.

Továbbá. Nekem 10 éves kapcsolatom ért véget 2 évvel ezelőtt. Gyönyörű kapcsolat volt, nem volt hiba semmiben, szépen haladtunk. Esküvő és baba is tervben volt. Az elcsúszás az egyetemi tanulmányaink miatt volt, ugyanis az egyetem elején ismerkedtünk meg, de gyakorlatilag 10 évet együtt éltünk. A lány olyan volt akit mindig is szerettem volna, nekem ő volt a nagy Ő. Aztán új munkahelyre került az utolsó évünkben és kollégái rossz behatást gyakorolva rá egy felszínes, anyagias és rendkívül hisztérikus nővé vált, akinek csak a virítás és a presztízs volt fontos. Addig sem volt a legönzetlenebb típus, de onnantól kimondottan önzővé vált. Én ezt még mindig toleráltam mert imádtam ízig-vérig még 10 év után is. Az elválás oka az volt, hogy egy orvossal félrekúrt, ami amúgy elég hamar ki is derült mert nem vagyok hülye és észreveszem a jeleket. Ráadásul szemét módon kihasználta, hogy akkor épp a munkahelyem megmentése miatt (majdnem becsődölt a cégünk) eléggé ki voltam, stresszes voltam stb. Ő ezidő alatt vígan randizgatott a doktor úrral lévén kötetlen volt drágám munkaideje. Azért orvost választott mert presztízs és anyagiak. Pedig nem éltünk rosszul, ketten együtt kerestünk annyit, hogy abból más helyen két négyfős család megél. De azt már észrevettem, hogy a nőknek egy idő után nem elég semmi ami van - és ez nem csak anyagiakra vonatkozik.

Szóval itt elbukott a dolog. Természetesen mivel én az egész életemet rá tettem fel, rengeteg dolgot feláldoztam érte nekem olyan volt amikor kisétált az ajtón mintha az életem ment volna ki. Ezután mély depresszióm volt, éjszakákon át nem aludtam vagy törtek rám zokogó rohamok (nem szégyellem), piszokul fájt. Mindeközben másfél évig még kilincseltem nála hogy gondolja meg magát, jöjjön vissza, könyörögtem neki. Nem jött. Egyrészt haragudott rám, mert nem gondolta volna hogy ilyen hamar lebukik, másrészről meg ha ő most visszajön akkor mit mond majd a család, meg egész életében hallgathatja hogy ő félrekúrt. Ezt ugye nem akarta.

Ja, majd elfelejtettem mondani, hogy gyakorlatilag még el sem költözött a lakásból, a doki bácsi már dobta, ugyanis neki több esze volt megmenteni a régi ám megromlott kapcsolatát mint beleugrani egy bizonytalan újba. Így exem két szék közül a pad alá a nagykönyv szerint. Azóta eltelt 2 év, és most már én is úgy-ahogy túltettem magam rajta és próbálok nyitni más lányok felé. Nehéz, mert még mindig bennem van a görcs és a félsz, hogy mi van ha ők is olyanok, vagy egy idő után olyanok lesznek. Nem szeretnék még egy ilyet átélni. De mint látod, túlélhető. Sok éjszakát át fogsz még sírni, leszel néha lent, néha fent, de többször lent, semmihez nem lesz kedved és nem fog érdekelni, csak azon jár majd az agyad hogy miértmiértmiért. Aztán lassan elmúlik. Sokat segíthetnek a családtagok, barátaid, sok beszélgetés, kikapcsolódás. És fontos hogy találj valamit amivel gondolataidat lekötheted, én is így tettem. És itt vagyok, nem haltam meg és nem is akarok. Sőt, nyitottan várom a nőt hogy toppanjon be az életembe és pakolja tele a fürdőszobámat a 400 piperéjével és idővel népesítse be a lakás többi szobáját is. :)

Hidd el, te is kijutsz az alagútból. A babád ha megszülöd pedig az egyik legszebb dolog lesz életedben, és rengeteg boldogságot fog neked okozni. A gyermeked feltétel nélkül fog szeretni mindig, az ő szeretete neked is erőt fog adni, a tiéd pedig neki. És csak találsz majd egy férfit is magad mellé, akit pedig szerelemmel szerethetsz és ezt viszonozza. Nem lesz könnyű dolog egy gyermekkel együtt, de nem is lehetetlen.

Fel a fejjel.

31/F

2011. febr. 18. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!