Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szeretem a Barátom nagyon, de azt hiszem nem vagyok szerelemes.
Szeretem a barátom szinte ő van csak nekem ,nem is hiszem h tudnék egykönnyen bízni másban .De nem vagyok belé szerelmes .Ezt ő is tudja .Mindig hullámzik amúgy a kapcsolatunk .Mindketten elég magunknak valóak vagyunk. De tudom h ő is nagyon szeret .És neki is én vagyok hasonlóan mint ő nekem..
Mégis nem tudom h nem önbecsapás e ez így ? Nem akarom azt érezni h lekifurim van hogy ilyeneket írok .Nagyon jó ember.De azt sem akarom h egymásra utaltság miatt legyünk együtt ,vagy mert már annyira megszoktuk ismerjük egymást. amúgy ez is nehéz mert manapság a valódi kölcsönös bizalom is ritka mint a fehér holló ..
Mit gondoltok ?
"Szeretem a barátom szinte ő van csak nekem ,nem is hiszem h tudnék egykönnyen bízni másban." "De tudom h ő IS nagyon szeret."
Szerintem lehet, hogy mégis szerelmes vagy belé. :) Nem az a lángoló szerelem, az lehet de valami van. Mióta vagytok együtt? Lehet, hogy csak több idő kell neked. Én is így vagyok a barátommal. Nem tudnám elképzelni magamat nélküle, de mégse érzem úgy magamat, mintha rózsaszín felhőben lebegnék a föld fölött 10-re. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!