Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez egy megbocsájth...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez egy megbocsájtható hazugság? 20/L

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ha már egyszer hazudok valakinek akkor már nehéz bennem megbízni...főleg ha az a valaki a szerelmem , de akkor abban a helyzetben ezt találtam a legjobbnak ...

Szóval az a helyzet, h 20éves vagyok de most fogok érettségizni, nem azért mert megbuktam ...hanem mert év vesztes vagyok és 0.on is voltam suliban, lényeg, h a volt barátomnak már megvan a diplomája... és én mikor együtt voltunk akkor azt hazudtam neki, hogy én egyetemre járok... mert nem akartam, h teljesen hülyének nézen mert nem is vagyok az... és eljátszottam, h odajárok meg minden kisem derült míg együtt voltunk

Most így szakítás után pár hónapra megtudta... És azóta nem beszéltünk

Szerintetek?

2011. febr. 17. 17:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen fölösleges volt ezt hazudni. Viszont remélhetőleg tanultál belőle, és többször nem teszed meg, mással sem.
2011. febr. 17. 19:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem mondd meg az igazat és azt is, hogy miért tetted.

És nem a diploma a lényeg...

2011. febr. 17. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!