Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segítsek a páromnak?
Az utóbbi egy hétben elég csendes lett (20/F).
Napról napra egyre rosszabb kedve lett,végül tegnap már teljesen maga alatt volt.Nincs kedve semmihez.
Tudni kell,hogy meghaltak a szülei,az apja már születése előtt,az anyja mikor kilenc éves volt.Most a nagymamája neveli,egy nála 20 évvel fiatalabb férfival.És úgy viszonyulnak hozzá,hogy kb.semmi sem jó amit ő csinál,mindig csak szidják,bántják(lelkileg).Ő a fekete bárány a két bátyja mellett.A bátyjai nem sok vizet zavarnak,külön életet élnek már.
Szóval tegnap ez a "depressziója" teljesen maga alá terítette,azt mondta szeretethiánya van,nem bírja már tovább velük.Mondtam hogy itt vagyok én neki,de mindketten tudjuk hogy most szülői szeretetre,megbecsülésre vágyik,otthon is és a munkahelyén is (szegény próbál poénkodni bent,de mégis lesz.rja mindneki) Pedig annyira aranyos,segítőkész,szeretnivaló fiú.
Nem értem miért viselkedik így vele mindenki.
Szóval fogalmam sincs hogy hogyan segíthetnék neki,hogy kimásszon ebből a lelki válságból.
Én itt vagyok neki,támogatom,minden szeretetem az övé.De neki most nem erre van szüksége.Mit tegyek?Annyira rossz nekem is,hogy így látom.
Bocs ha hosszúra sikeredett.
Köszönöm a válaszokat.
De ugye el fog ez nála múlni pár napon belül.Mármint ez a nagyon padlón levés.Mert amúgy meg egy jó kedélyű,mindig vidám,viccelődős fiú,és most nagyon megijeszt ezzel,és ráadásul velem sem olyan a szoros a kapcsolata most mint szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!