Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan segítsek a páromnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segítsek a páromnak?

Figyelt kérdés

Az utóbbi egy hétben elég csendes lett (20/F).

Napról napra egyre rosszabb kedve lett,végül tegnap már teljesen maga alatt volt.Nincs kedve semmihez.

Tudni kell,hogy meghaltak a szülei,az apja már születése előtt,az anyja mikor kilenc éves volt.Most a nagymamája neveli,egy nála 20 évvel fiatalabb férfival.És úgy viszonyulnak hozzá,hogy kb.semmi sem jó amit ő csinál,mindig csak szidják,bántják(lelkileg).Ő a fekete bárány a két bátyja mellett.A bátyjai nem sok vizet zavarnak,külön életet élnek már.

Szóval tegnap ez a "depressziója" teljesen maga alá terítette,azt mondta szeretethiánya van,nem bírja már tovább velük.Mondtam hogy itt vagyok én neki,de mindketten tudjuk hogy most szülői szeretetre,megbecsülésre vágyik,otthon is és a munkahelyén is (szegény próbál poénkodni bent,de mégis lesz.rja mindneki) Pedig annyira aranyos,segítőkész,szeretnivaló fiú.

Nem értem miért viselkedik így vele mindenki.

Szóval fogalmam sincs hogy hogyan segíthetnék neki,hogy kimásszon ebből a lelki válságból.

Én itt vagyok neki,támogatom,minden szeretetem az övé.De neki most nem erre van szüksége.Mit tegyek?Annyira rossz nekem is,hogy így látom.

Bocs ha hosszúra sikeredett.

2011. febr. 17. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom a történteket de meg kell vele értettned, hogy a szülői szeretetet sajnos nélkülöznie kell.Azt nem pótolja semmi és senki. Csupán te tudsz neki segiteni a szeretethiányt csek te tudod neki pótolni.Ámbár azt irod, hogy most nem erre van szüksége. Akkor majd az "idő" megoldja a problémáját ha nem akkor orvosi segitség kell ha a munkahelyi problémája nem oldódik meg /igaz könnyü mondani/ de munkahelyet kell változtatni. Ha valahol nem érzi jó magát az ember menni kell......
2011. febr. 17. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Öhm... Ha otthon bántják ámde dolgozik, akkor miért nem költözik el? A környezetváltozás sok problémára megoldás.
2011. febr. 17. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Én megértem a párod helyzetét. Nekem édesanyám hunyt el, és apám olyan, mintha nem is lenne..csak a rosszat kapom tőle. Van párom ugyan, de ezen a problémán ő nem tud segíteni. Sajnos. Ez olyasfajta szeretethiány, amit csak egy szülő tud adni. Hiába vagy ott mellette, ezt mindig is érezni fogja. Nekem is szoktak lenni hullámvölgyeim, mikor is ott van a párom, segít, megért, de olyan szinten sosem fog tudni segíteni, mivel itt nem ilyen szeretetre van szükség. Csak annyit tehetsz, hogy mellette vagy, érezteted vele, hogy ő igenis fontos számodra. Mást nem igen lehet tenni.
2011. febr. 17. 10:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

De ugye el fog ez nála múlni pár napon belül.Mármint ez a nagyon padlón levés.Mert amúgy meg egy jó kedélyű,mindig vidám,viccelődős fiú,és most nagyon megijeszt ezzel,és ráadásul velem sem olyan a szoros a kapcsolata most mint szokott lenni.

2011. febr. 17. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!