Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés lenne ha van barátod és valentinnapra nem kapnál semmit? Ha nincs pénze? Vagy ha van és nem vesz?
Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 16:33
1/16 anonim válasza:
Nekem speciel semmilyen, mert mi nem "ünnepeljük" ez a (számunkra) semmitmondó "ünnepet", ami arról szól, hogy ki mekkora virágcsokrot tud köttetni. Mi minden nap szeretjük egymást, nem kell erre külön ünnep. Sőt, sokkal jobban örülök, ha egy szál rózsát egy általános napon kapok, nem pedig ilyenkor.
2/16 A kérdező kommentje:
nekem még sose volt olyan hogy pont akkor legyen valentinnap mikor van barátom igy még sose kaptam valentinnapra semmit.szerintem most sem fogok...
2009. febr. 12. 16:37
3/16 anonim válasza:
Hülyeség a valentin nap!! Sokkal inkább a hétköznap bedobott praktikák, virágok,stb. okzhatnak nagyobb örömöt.
Legalább is szerintem.
4/16 anonim válasza:
én nem vagyok 100%ig biztos abban, h kapok vmit, mert mondta, hogy ő felesleges hülyeségnek tartja a valentin napot, de viszont kérdezte vmelyik nap, hogy pontosan melyik nap is ez, mert mindenhol (TV, rádió, stb) erről hall... szóval én készülök vmi kis aprósággal, de ha ő nem, akkor én sem adom oda, majd csak a névnapjára:)
5/16 anonim válasza:
Örülök ennek a napnak, mert jó hogy van mentség rá, hogy lépésenként megállunk csókolózni, és hogy a máskor túl romantikus (avagy nyálas) dolgokat megtegyük. Ezt csak azzal lehet elrontani, ha ajándékozás van. Az annyira kötelező ilyenkor. (Persze a nagyon giccses csillámporos rózsaszín hungarocellszivecske nem számít, az olyan undorító hogy muszáj szeretni.)
6/16 anonim válasza:
én is hülyeségnek tartom, de ha a barátom meg szeretné tartani, hát legyen. ha már itt tartunk, szerintetek vmi kis plüss dolog, szív vagy maci, túl giccses egy fiúnak? 17/l
7/16 anonim válasza:
Mi is megbeszéltük, hogy ez a világ leghülyébb ünnepe, én semmire nem tartom, csajom sem, megdumáltuk hogy mivel mi midnen nap boldogok vagyunk nekünk egy iylen nap nem különleges, nem veszunk semmit egymasnak :) !
8/16 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem hülyeség ez az ünnep. Nagyon sokan jönnek össze ezen a napon.
9/16 A kérdező kommentje:
én ettöl a barátomtol még sose kaptam semmit csak 1bon-bont peidg egy éve járunk és legalább most olyan jol esne lehet azért várom ennyire de nem tudom
2009. febr. 12. 17:14
10/16 anonim válasza:
mi a párommal jelenleg mindketten nagyon nagyon csórók vagyunk, napról napra úgy kapargatunk össze párszáz forintot innen onnan, barátoktól, családtól.... úgyhogy egyáltalán nem várom el tőle, hogy vegyen bármit is, és én sem tudok neki...de úgy gondolom, ha lenne is pénzünk, hülyeség erre költeni... a valentin nap csak egy újabb amerikanizálódjunk hóbort. Ha szerelmesek vagytok, szeretitek egymást az év 365 napján, és ugyanúgy... nem kell hozzá valentin napnak lenni, hogy ezt kifejezzétek. Én pl ha van pénzem csak úgy meglepem valami aprósággal a párom ha hazamegyek hozzá az egyetemről...és nincs se valentin nap, se évforduló, se szülinap...spontán jön, azért mert szeretem... és az igazi ajándék az, ami nem tárgyi és nem került egy filléredbe sem...ha nem érted, itt vannak rá a példák: egy szerelmes masszázs, egy finom vacsora, egy illatos fürdő....és még ami a fantáziádban megtalálható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!