Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ismerkedek egy lánnyal és én mindíííg minden körülmények között kedves voltam a lányokkal, de engem le sem szärtak. Arra gondoltam, hogy vele egy kicsit bunkó leszek, és oltogatom néha, hogy érzezze, hogy ki az úr. Ez gáz?
Erről volt már vagy hat csillió kérdés: NE legyél kedves, akkor soha életedben nem látsz ****át!
Igen, bunkónak kell lenni velük, mert arra buknak. Ő hibájuk. Sehogyan sem tudsz a kedvükben járni, mert állandóan egymást kizáró dolgokat akarnak. Valójában fogalmuk sincs hogy mit akarnak, legtöbbször valami beteg álomképet üldöznek.
Csináld azt ami működik, ez pedig sajnos csak és kizárólag a bunkózás!
(vigyázz, kivételek azért köztük is akadnak)
Jesszus. Ha anno az én párom az ezen az oldalon kapott tanácsok miatt bunkó lett volna velem, Amerikáig repült volna. Nem türöm ha valaki bánt engem, a többszörösét adom általában vissza. Páromnak csak is azt választom aki kedves, érzem rajta, hogy szeret.
Ahogy az egyik hozzászóló nagyon jól megfogalmazta: a bunkóságot a szutyok nök szeretik. Külsöre lehet valaki szép, de a belseje tényleg "szutyok".
Ha rám hallgatsz és normális kapcsolatot szeretnél, akkor kedves leszel vele.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!