Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltad-e már a nagy Őt?
Nos én arra lennék kíváncsi, hogy ti megtaláltátok-e már a 'nagy Őt', és hogy vele vagytok-e még mindig párkapcsolatban.
Nem kell elítélni, de én olyan esetről is hallottam már, hogy valakinek van párja, de véleménye szerint egy régebbi kapcsolatából származott a nagy Ő. Erre is kíváncsi lennék, hogy van-e ilyen.
Együtt vagytok-e még azzal a párotokkal, akire ezt mondhatnátok, vagy nem? Ha nem akkor miért nem?
Köszönöm a véleményeket, ez segítene nekem egy 'házi feladatban'.
nem, és azt hiszem már nem is fogom.
23f
hát én is meg Ő is úgy gondolja hogy megvan a nagy Ő-nk :P úgyhogy nagyon remélem hogy így is marad :)
L
na hé, akik kételkednek, ne adják fel, még hosszú az élet :)
akiknek meg sikerült sok boldogságot.
mentifantezsvér, ez mióta tart? azóta lett barátnőd? miért nem sikerült?
remélem nem veszed tolakodásnak. :)
Igen megtaláltam a nagy Ő-t!
Igaz még csak 16 hónapja vagyunk együtt, de tudjuk jól, hogy Nekem Ő, Neki meg Én vagyok a nagy Ő! :)
Ezért is már tervezzük a közös kis életünket. Persze Nálunk is vannak 1-2 mosolyszünet, de az is max 30 percig tart.
A nagy Ő egy érdekes megfogalmazás, az még érdekesebb, hogy ki mikor jön rá. Én 2008. szeptember 1-én jöttem össze a párommal, szeptember 3-án megkérte a kezem, szeptember 15-én mentünk az anyakönyvvezetőhöz megbeszélni az időpontot (nov.8) stb. Közben eldöntöttük, hogy ha szeretne jönni a baba akkor jöjjön október 28-án tudtam meg, hogy várandós vagyok. November 8-án megvolt az esküvő. A múlt héten újra megkérte a kezem. Én gyakorlatilag pillanatok alatt (és persze a férjem is) jöttem rá, hogy megvan a nagy Ő. Talán úgy tudnám jellemezni, hogy akivel úgy gondolod, hogy le tudnád élni az egész életed és bármi történne kiállnál mellette. A Mi szerelmünk nem volt az első pillanattól kezdve lángoló, rózsaszín ködös (ahogy az elején szokás). Tudtam, hogy szeretem, hogy hozzá akarok menni. Az azóta történt dolgokból építkezett a szerelmünk és bár 6 hónapja nem élünk együtt imádjuk egymást és ez az idő csak erősítette a kapcsolatunkat. Előtte egy kapcsolatom volt ami 5 és fél évig tartott, szerettem, de tudtam, hogy nem ő az igazi.
Egy 26 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!