Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltad-e már a nagy Őt?
Nos én arra lennék kíváncsi, hogy ti megtaláltátok-e már a 'nagy Őt', és hogy vele vagytok-e még mindig párkapcsolatban.
Nem kell elítélni, de én olyan esetről is hallottam már, hogy valakinek van párja, de véleménye szerint egy régebbi kapcsolatából származott a nagy Ő. Erre is kíváncsi lennék, hogy van-e ilyen.
Együtt vagytok-e még azzal a párotokkal, akire ezt mondhatnátok, vagy nem? Ha nem akkor miért nem?
Köszönöm a véleményeket, ez segítene nekem egy 'házi feladatban'.
Azért ez akkor derül ki, ha már egy életet leéltünk a párunkkal.
Én mindenesetre úgy érzem, hogy az igazival élek.
Nem találtam még meg. Félek is nagyon :) Nem attól, hogy egyedül maradok, hanem mert ismerem magam, tuti hogy a nagy ő egy olyan férfi lesz, aki minden hétvégén más nővel van, stb. Szóval tuti valami komolytalan alak lesz az, mert egyszerűen vonzanak az ilyenek, imádom őket, na de hogy hozzámenjek? Azért még bízom benne, hogy egy mintaapa jelölt lesz a nagy Ő:)
Volt már kapcsolatom 2 hosszabb is, az elsőnél tudtam, hogy nem ő az igazi, a másodiknál reménykedtem, hogy ő az, de mégsem.
Na majd a sors :)
Igen!
Legalábbis én így érzem... bár néha elbizonytalanodom. De mivel még nem élünk együtt, az eddigi (3 és fél éves) kapcsolatunk alapján – leszámítva a kisebb-nagyobb félreértéseket – úgy érzem megtaláltam Őt, igen! :)
Megtaláltam, de még nem tudja, hogy ő az, én érzem.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!