Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A drogok érdekesebb emberré változtathatják az illetőt?
Figyelt kérdés
hogy alapból zárkózottabb volt, de ezekkel sikerült belekóstolnia a való világba? Érdekesebb nyíltabb ember lett? népszerű lett? mind haveri körbe, mind a lányoknál/(fiuknál)?
Vagy megbántátok? Így se lett jobb az élet? Tapasztalatok?
2011. febr. 15. 01:10
21/25 anonim válasza:
Tegnap 20:31-es vagyok megint...
esetleg tudom ajánlani ezt a pár filmet:
egyik srác aki a videoban szerepel, régről ismerem. Pár éve rendezték ezt a filmet...azóta nem látta egyikőnk sem...:/
Hozzátenném ezek a filmek teljesen a valóságot mutatják, nincs megrendezve..ez tényleg így működik.
22/25 anonim válasza:
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-18 22:39
kemény...de ez tényleg így igaz...:(
22L
23/25 anonim válasza:
Megnéztem a filmet. Az utóbbi napokban egyre inkább úgy éreztem, hogy egy hülye drogos lett belőlem, ez végre lenyugtatott, hogy közel sem vagyok az. Nagyon durva a film amúgy.
24/25 anonim válasza:
kérlek szépen én úgyvagyok ezzel a drog témával hogy én 17éves vagyok először 16évesen próbáltam ki a füvet.nagyon berezeltem stb stb aztán egyre jobban "ráizgultam" aztán jött a bogyó a speed folyékony speed a pikó..elhiheted nekem hogy megbántam mikor először beleszivtma a füves cigibe vagy megettem az elsőbogyót vagy felszivtam orrba a cuccot.szerintem a drogok örökre bennemaradnak az emberben,azt az érzést semmi és senki nemtudja kárpótolni.akárhányszor elmegyek buliba és ha iszok bennem van az hogy dejólenne egykis cumó :).tudom hogy nemezvolt a téma meg minden de muszály volt leirnom.. én ha még egyszer kezdeném nempróbálnám ki hálaistennek mostmár nemhasználok semmit egykétszerfüvezek de aztán ennyi.
25/25 anonim válasza:
A drogok nem tartalmaznak valódi energiát sem olyan információt, amelyek pozitív irányba változtatják a fogyasztót. A kémiai úton elért pozitív változások sohasem hasznosak, csak átmenetileg hatnak végül mindig eljön a mellékhatás, a levertség, kimerültség és a még rosszabb közérzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!