Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A drogok érdekesebb emberré változtathatják az illetőt?
hogy alapból zárkózottabb volt, de ezekkel sikerült belekóstolnia a való világba? Érdekesebb nyíltabb ember lett? népszerű lett? mind haveri körbe, mind a lányoknál/(fiuknál)?
Vagy megbántátok? Így se lett jobb az élet? Tapasztalatok?
a drog világában semmi nem valódi...egy ideig-óráig marha jó...érzed, hogy élsz...de ahogy telik az idő rájössz, hogy mindenki csak ezért van veled...más nem köt össze titeket...és h más körül már nem forog az életed...eltűnik minden valódi érzés, érték...nem ismered fel, hogy ki mit jelent számodra...és ha mégis tudod, nem fogod tudni irányítani és ugyanolyan aljassá válsz, mint a többi...eldöntheted, hogy így akarsz-e élni...tapasztalatból nem ajánlom...boldog nem leszel tőle...max kétségbeesett...
22L
szerintem max saját magadat érzed érdekesnek de nem leszel érdekesebb tőle
tudni kell hol a határ...én majdnem mindent (kivéve crack, heroin) kipróbáltam a gimnáziumi évek alatt és semelyiktől sem lettem , lettünk függők, csak fiatalok voltunk és jó buli volt, ennyi. de ez már tíz éve volt, azóta nem használtam drogot, max 1-2 évente egyszer akkor sokat mondok
28/N
Az párom társasága eléggé zűrös ilyen szempontból. Szerencsére a párom már nem olyan(régen csinált ezt-azt), és ő is kezdi látni, ami körülötte folyik. Már fölöttem is írta valaki, hogy az ilyenek nem barátok. Én folyton csak azt látom, hogy összegyűlnek páran egy kégliben, kiterítik ami van, és hajrá. Semmi beszélgetés, csak vannak, szívnak ezt-azt, és ennyi. Számomra elképesztő. Mikor minden elfogy, akkor meg mindenki megy a maga útjára.
Találkoztam már olyan fiatallal, aki így mutatkozott be: "Szia xy vagyok. Lehet nem fogom megjegyezni a nevedet, mert drogos vagyok."--na ezen sírtam a nevetéstől. Egyszerre szánalom és nevetséges. Nem az,hogy rossz a névmemóriám..á, nem, inkább drogos:D
ezt csak azért írtam le, mert valaki attól érzi magát királynak, holott csak szánalmas lesz ettől.
dehogynem áll fel:D sőőőőt...durvább a szex...jó értelemben..jóval hosszabb...keményebb..hidd el h attól feláll:)(plusz az anfetaminszármazékoktól az ember még inkább kívánja az éríntést, a szexet, a közelséget...stbstb...)
22L
Tegnapelőtt 1:22-es vagyok.
Veheti bárki úgy hogy kamuként írtam, nem fogok magyarázkodni. Szíve joga mindenkinek eldönteni.
Meglehet hogy hallotta már valaki a történetemet, egy szervezettel minden évben járjuk többek között a középiskolákat ahol mi akik szerekkel éltünk mesélünk nekik, illetve válaszolunk a kérdéseikre.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:03
tapasztalatból mondom, hogy igen...én a fűtől csak punnyadtabb leszek, nem kívánom jobban a szexet...de az biztos, h az amfetamin származékoktól mindenképp ezerszer jobban kívántuk a szexet mindketten...már csak a pörgés miatt...plusz jóval tovább tart (volt hogy 3 órán keresztül nem hagyott békén:))...bár lehet, hogy más embernél máshogy müködik:) nálunk igy volt...de a lényeg...gyerekek..ne drogozzatok...mert ha rászoktok totál gáz lesz az életetek...páromé se jobb...én kordába tartom magam..ő nem tudja...sajnos:( rá is megy a kapcsolatunk...vigyázzatok...akár szó szerint az életetek múlik rajta...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!