Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A drogok érdekesebb emberré...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A drogok érdekesebb emberré változtathatják az illetőt?

Figyelt kérdés

hogy alapból zárkózottabb volt, de ezekkel sikerült belekóstolnia a való világba? Érdekesebb nyíltabb ember lett? népszerű lett? mind haveri körbe, mind a lányoknál/(fiuknál)?

Vagy megbántátok? Így se lett jobb az élet? Tapasztalatok?

2011. febr. 15. 01:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

a drog világában semmi nem valódi...egy ideig-óráig marha jó...érzed, hogy élsz...de ahogy telik az idő rájössz, hogy mindenki csak ezért van veled...más nem köt össze titeket...és h más körül már nem forog az életed...eltűnik minden valódi érzés, érték...nem ismered fel, hogy ki mit jelent számodra...és ha mégis tudod, nem fogod tudni irányítani és ugyanolyan aljassá válsz, mint a többi...eldöntheted, hogy így akarsz-e élni...tapasztalatból nem ajánlom...boldog nem leszel tőle...max kétségbeesett...

22L

2011. febr. 15. 10:26
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

szerintem max saját magadat érzed érdekesnek de nem leszel érdekesebb tőle

tudni kell hol a határ...én majdnem mindent (kivéve crack, heroin) kipróbáltam a gimnáziumi évek alatt és semelyiktől sem lettem , lettünk függők, csak fiatalok voltunk és jó buli volt, ennyi. de ez már tíz éve volt, azóta nem használtam drogot, max 1-2 évente egyszer akkor sokat mondok

28/N

2011. febr. 15. 10:44
 13/25 anonim ***** válasza:

Az párom társasága eléggé zűrös ilyen szempontból. Szerencsére a párom már nem olyan(régen csinált ezt-azt), és ő is kezdi látni, ami körülötte folyik. Már fölöttem is írta valaki, hogy az ilyenek nem barátok. Én folyton csak azt látom, hogy összegyűlnek páran egy kégliben, kiterítik ami van, és hajrá. Semmi beszélgetés, csak vannak, szívnak ezt-azt, és ennyi. Számomra elképesztő. Mikor minden elfogy, akkor meg mindenki megy a maga útjára.

Találkoztam már olyan fiatallal, aki így mutatkozott be: "Szia xy vagyok. Lehet nem fogom megjegyezni a nevedet, mert drogos vagyok."--na ezen sírtam a nevetéstől. Egyszerre szánalom és nevetséges. Nem az,hogy rossz a névmemóriám..á, nem, inkább drogos:D

ezt csak azért írtam le, mert valaki attól érzi magát királynak, holott csak szánalmas lesz ettől.

2011. febr. 15. 10:47
 14/25 anonim ***** válasza:
a drogtól senki nem válik érdekesebbé,max a szintén drogos barátok előtt válik menőbbé.egy nem drogos lenézi az ilyen embereket.tehát ha te nem drogozol akkor ne kezdj ilyen emberrel.ha meg drogozol te is akkor sürgősen szokj le róla és keress magadnak egy normális párt.
2011. febr. 15. 11:18
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz jobb utána az életed, mert aki hajlamos rá(nem mindenki) rögtön függőségbe eshet, ha kipróbál ezt-azt, és folyton tudatmódosítószerek után fog sóvárogni. :D A csajoknál meg tuti nem leszel érdekesebb (ha pasi vagy), mert pl az amfetamin származékoktól nem fog felállni... :DDD
2011. febr. 16. 13:42
 16/25 anonim ***** válasza:

dehogynem áll fel:D sőőőőt...durvább a szex...jó értelemben..jóval hosszabb...keményebb..hidd el h attól feláll:)(plusz az anfetaminszármazékoktól az ember még inkább kívánja az éríntést, a szexet, a közelséget...stbstb...)

22L

2011. febr. 17. 08:59
 17/25 anonim ***** válasza:
Utolsó: jó hallani, kicsit parátam ettől, hogy nehogy olyan állapotban kerüljek olyan helyzetbe, hogy használni kelljen. Az, amit írtál igaz MDMA-ra is? (igazi MDMA-ra, nem ezekre az mcpp-s szutykokra amiket ma extasy néven árulnak) Valóban működik a fütykös? :D Mert akkor k.. jó. :D
2011. febr. 17. 11:03
 18/25 anonim ***** válasza:
A párom sok drogot kipróbált,de sose kívánta jobban a szexet.Max a spanglitól tovább tartott neki, de van amikor kifejezetten befárad tőle.Most leszokóban van és nem is nagyon jön össze a többi haverával,mert tényleg nem köti őket össze más a drogokon kívül.Na meg sok olyan hülye van aki kifejezetten rá akar szoktatni tiszta embereket,mert nem tud gondolkodni.Ismerek eg fiút aki a saját szép, csinos barátnőjét szoktatta rá.Azóta az a lány lefogyott, csúnya lett és állandóan szét van drogozva+van aki ilyenkor ki is használja és felcsinálja.A csaj meg már ki van éhezve, egyszerűen nem tud nélküle élni,pedig előtte eg ytök aranyos lány volt és ez mind pár hónap alatt történt ez a változás.Szóval közel sem mindegy h. ki milyen tűrsaságba kerül.Vannak normálisak akik nem beszélnek rá másokat és csak a tiszta drogokat fogyasztják,nem ezekete a mérgeket, vegyszereket,de vannak akik magukból és másokból is hülyét csinálnak és teljesen leamortizálják magukat(na nekik kell az elvonó).Ha teheted sos eszok rá,mert nem tudhatod h.belőled mit hoz ki. Én már láttam olyat akit mentő vitt el és nem is emlékezett semmire, ha nincsenek ott a haverjai akkor lehet már nem élne.De van olyan aki pl. lövi magát és már egy épp vénája sincs.az anyja fél éve tartja bezárva a gyereket, h. véletlenül se jusson ilyen szerekhez,mert ő si halálba sodorta már magát párszor...
2011. febr. 17. 11:28
 19/25 anonim ***** válasza:
44%

Tegnapelőtt 1:22-es vagyok.

Veheti bárki úgy hogy kamuként írtam, nem fogok magyarázkodni. Szíve joga mindenkinek eldönteni.

Meglehet hogy hallotta már valaki a történetemet, egy szervezettel minden évben járjuk többek között a középiskolákat ahol mi akik szerekkel éltünk mesélünk nekik, illetve válaszolunk a kérdéseikre.

2011. febr. 17. 20:31
 20/25 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:03

tapasztalatból mondom, hogy igen...én a fűtől csak punnyadtabb leszek, nem kívánom jobban a szexet...de az biztos, h az amfetamin származékoktól mindenképp ezerszer jobban kívántuk a szexet mindketten...már csak a pörgés miatt...plusz jóval tovább tart (volt hogy 3 órán keresztül nem hagyott békén:))...bár lehet, hogy más embernél máshogy müködik:) nálunk igy volt...de a lényeg...gyerekek..ne drogozzatok...mert ha rászoktok totál gáz lesz az életetek...páromé se jobb...én kordába tartom magam..ő nem tudja...sajnos:( rá is megy a kapcsolatunk...vigyázzatok...akár szó szerint az életetek múlik rajta...

22L

2011. febr. 18. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!