Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A drogok érdekesebb emberré...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A drogok érdekesebb emberré változtathatják az illetőt?

Figyelt kérdés

hogy alapból zárkózottabb volt, de ezekkel sikerült belekóstolnia a való világba? Érdekesebb nyíltabb ember lett? népszerű lett? mind haveri körbe, mind a lányoknál/(fiuknál)?

Vagy megbántátok? Így se lett jobb az élet? Tapasztalatok?

2011. febr. 15. 01:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%
A drogoktól senki nem lesz érdekesebb, max a baráti köre változik át "érdekessé" aztán meg a "lakhelye"
2011. febr. 15. 01:16
 2/25 anonim ***** válasza:
82%

Ha valaki alapból zárkózott megvan az oka. A drogok nem mindig jót hoznak ki az emberből. Négy évig heroinoztam...mára már nyíltan beszélek ezekről, segítek a fiataloknak. Mikor elkezdtem egy nagy társaságban voltam benne. Mindenki megosztott mindent a másikkal. Persze azt tudja gondolom mindneki hogy egy drogosnak nem számít semmi. Így természetesen barátság sem létezik. Igaz hogy társaságban van az ember, de nem olyanok közt akikre számíthat. Például...a társaságban volt egy lány. Mikor elkezdte nagyon zárkózott, csendes lány volt. Soha senki nem gondolta volna hogy belekeveredik ezekbe. Eleinte úgymond jó hatással volt rá a dolog. Aztán egyik este eldúrvultak a dolgok. Lakótelepi lakásban voltunk rengetegen...egyszercsak azt képzelte tud repülni és kiugrott az ablakon...természetesen mindenki fogta a cuccait és távozott...Persze én is. A drogok ezt teszik. Mindenre képes olyankor az ember azért hogy újabb anyagot szerezzen. Akár még ölni is...az hogy vonzóbb e a másik nemnek...egyáltalán nem..

Remélem mindenre válaszoltam nagyjából.:)

20/L

2011. febr. 15. 01:22
 3/25 anonim ***** válasza:
46%
hat én alapból úgy nézek ki, mint aki drogozik, szóval...:D
2011. febr. 15. 01:37
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Hali! Pár hónapig csináltam a dolgot. Utóljára kb. másfél hete. Ezzel fejeztem be. Sok új emberrel ismerkedtem meg közben. A buliknak köszönhetően. De tönkre tett rövid idő alatt. Pánikbetegségem lett. Most ezzel szenvedek. Nem ajánlom neked, ha ezzel akarsz népszerű lenni. 1 ideig nagyon jó, azt érzed, hogy minden napod f@sza. Volt mikor tiszta voltam és a haverokat láttam beállva, undorodtam tőlük. Később már saját magamtól is undorodtam. Aztán az olyan fajta zenét is megutáltam, amilyeneket drogozás közben hallgattunk. Hidd el nem jó. jó formán pár napja mondtam le róla. De többet nem kell!!!
2011. febr. 15. 02:17
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 02:17-voltam

22/F

2011. febr. 15. 02:20
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem jobb az élet vele, azt csak úgy érzed. Minden 1re rosszabb.
2011. febr. 15. 02:22
 7/25 anonim ***** válasza:
29%

A drogot felejtsd el. Ott a (normál)cigi, azzal is be lehet vágódni.

Igaz ez lassabb halál, mint a drog. Bár engem idegesít ez a sok kampány a cigi ellen. Amúgy a cigit betiltanák, de a könnyü drogokat mégis legalizálják. Hogy van ez.

2011. febr. 15. 02:43
 8/25 anonim ***** válasza:
28%

01:22 - Ajj, annyira de annyira KAMU :/

Hogy a kérdésre válaszoljak: Amióta benne vagyok néhány dologban, végre van néhány barátom. Alapjában zárkózott, magának való ember voltam, most nem tudok meglenni társaság nélkül. Kilábaltam a több hónapos (éves?) depressziómból, és ezt nem úgy, hogy napi rendszerességgel drogozok, tehát nem attól vagyok boldog. Rájöttem millió dologra, amitől most már tudom élvezni az életet. A tiszta napokat is, természetesen. Kiszélesedett az érdeklődési köröm és végre elkezdtem közeledni a vallásokhoz és úgy általában véve a spiritualitáshoz.

Nem bántam meg.

20/F

2011. febr. 15. 03:57
 9/25 anonim ***** válasza:
Én nem drogozok, de párom haverjai illetve "ő is".Mégis befogadtak és nem lógok ki a sorból.a párom haveri társaságában is van olyan aki drogozik és mégsem bírják a többiek, vagy már pont azért nem bírják mert túlzásba viszi.A párom leszokóban van, de igazából csak az tiszteli aki éretten gondolkodik, mert sajnos sok olyan van akinek már teljesen elvitte az agyát, vagy alapból "hülye gondolkodása van"
2011. febr. 15. 08:31
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

01:22-es

Én mintha ezt a sztorit már hallottam volna.

2011. febr. 15. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!