Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi gonosz férj/darát, aki bántja, üti a barátnőjét?
Médiában hallodtam, hogy egy csomó olyan párkapcsolat van, ahol bántalmazzák a nőket. Hogy lehetnek ezek ennyire mocskok, egyáltalán minek az ilyennek nő? Az ilyen fickókat össze kéne zárni a börtönben olyan kigyurt kopasszokkal, akik ezeket bántalmaznák. Akkor talán elmenne a kedvük az erőszaktól.
Nem értem őket... itt vagyok én, egyszer se merném megütni a barátnőmet, ha lenne, de sajna nincs, Meg ha lenne, és fel is bosszantana valamivel, max jól megcsiklandoznám, de akkor se úgy hogy neki kellemetlen legyen.
20f
Az, hogy Magyarországon ez van, szóval ez még csak a szebbik változat. A femina.hu-n néztem éppen valamelyik nap, hogy számtalan ország van, köztük pl. Ukrajna, ahol dívik az emberkereskedelem, gyermekek prostitúciója, büntetlen feleséggyilkosság, és hasonló szörnyűségek.
Én mindig csak egyetlen dolgot mondok erre: ugyanazt tenném a bántalmazó emberekkel, mint amit ők tettek a bántalmazottakkal. Ha ez nekik akkora élvezetet jelent, akkor bizonyára megértenék az én "perverzió"-mat is, hogy ugyanúgy látni akarom őket szenvedni, mint ahogy ők látták az áldozataikat. Jó példa erre a Köpök a sírodra című film, szemléletesen ábrázolja a bosszút.
"Nem értem őket... itt vagyok én, egyszer se merném megütni a barátnőmet, ha lenne, de sajna nincs..."
Akkor meg ne ugass bele más dolgába.
Én is hallom fél évente ezt rinyát a témában, ilyenkor mindenki elbképzeli az epic részeg apukát amint a tök ártatlan anyukát veri hajnalban. Megható, de nem reális.
A másik oldalát nem emlegetik soha: hogy hány nő kezdeményez, vagy provokál szándékosan. Hogy a kisebb viták hányszor fajulnak addig, hogy a két fél egymásnak megy.
Láttatok már támadó nőt? Nem nagyon van bennük életösztön olyankor. Elég könnyen megsérülnek akkor is, ha csak védekezel - mert ereje a dühtől van, de a karja akkor is belilul ha megszorítod erőből.
Ha pedig válni szeretne egy hölgy, akkor bemondja az orvosnak a balesetin, hogy a párja bántotta - és máris odahalucinálnak közösen valami felületi hámsérülést, ami jó kiindulási alap a bíróságon - mert az orvosnak is beugrik a fenti kép.
A másik dolog meg az, hogy ahol csak úgy pofánvágnak, onnan elköltözöm. Mégis mindig azt hallom, hogy a szemét pasi már 5 éve veri, és néha hazamegy anyuhoz, de aztán csak házhoz jön a pofonért újra.
Most lehet utálkozni, de a célom csak a kép árnyalása volt. Én már éltem olyan kapcsolatban, ahol _önvédelemből_ kellett megütnöm nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!