Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég őszinte és kifejező, ahhoz hogy megértessem azzal akinek írtam, hogy mennyire szeretem?
Ezt írtam:
"Azt szeretném, ha tudnád, hogy az amit irántad érzek, leírhatatlan. Én most mégis megpróbálom szavakba önteni. Mióta csak megismertelek, azóta merek az az ember lenni, aki valójában vagyok. Melletted nem félek semmitől. Te mindig tartod bennem a lelket és mellettem állsz, mikor mindenki más elpártol. Mikor minden ami szép és jó összedőlni látszik. Te ott vagy a sötétben. Te vagy a fény. A remény. Melletted nem érzem magam feleslegesnek. Álom az élet és én szerencsés lehetek, mert veled élhetem az álmaim. Sohasem lesz még egy olyan ember, akire ennyire felnézek, akit ennyire tisztelek, mert te képes voltál meglátni bennem a jót. Te vagy az én őrangyalom és én mindig szeretni foglak! "
Kérlek szépen írjatok véleményt!:) Köszönöm:) Előre is:)
nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem aki én vagyok melletted."
Nem azt mondom h ez volt az alapötlet, de gondolkoztam rajta h képeslap+idézet...de talán így jobb ha én írtam meg. Mert tudom h ezt még senkise kapta meg:)
Mégegyszer nagyon köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!