Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elég őszinte és kifejező,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég őszinte és kifejező, ahhoz hogy megértessem azzal akinek írtam, hogy mennyire szeretem?

Figyelt kérdés

Ezt írtam:

"Azt szeretném, ha tudnád, hogy az amit irántad érzek, leírhatatlan. Én most mégis megpróbálom szavakba önteni. Mióta csak megismertelek, azóta merek az az ember lenni, aki valójában vagyok. Melletted nem félek semmitől. Te mindig tartod bennem a lelket és mellettem állsz, mikor mindenki más elpártol. Mikor minden ami szép és jó összedőlni látszik. Te ott vagy a sötétben. Te vagy a fény. A remény. Melletted nem érzem magam feleslegesnek. Álom az élet és én szerencsés lehetek, mert veled élhetem az álmaim. Sohasem lesz még egy olyan ember, akire ennyire felnézek, akit ennyire tisztelek, mert te képes voltál meglátni bennem a jót. Te vagy az én őrangyalom és én mindig szeretni foglak! "

Kérlek szépen írjatok véleményt!:) Köszönöm:) Előre is:)

2009. febr. 11. 20:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jaj ez nagyon édes.Szerintem szép és kifejező:-)
2009. febr. 11. 20:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem nagyon tetszik, foleg a vége... Nyugodtan kuldd el neki, orulni fog! :)
2009. febr. 11. 20:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Személyesen akarom odaadni. Látnom kell az arcát :) Ez meg egy kis csoki sztetek nem kevés valentin napra?:( Mindig akartam neki írni...de most vhogy olyan kevésnek érzem...Szerintetek?
2009. febr. 11. 21:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Bőven elég ennyi ajándék valentin napra. Tőlem is "csak" ezt kapja párom. Meg még majd kis játékot, ha értitek, mire célzok. :-D
2009. febr. 11. 21:10
 5/11 A kérdező kommentje:

Psze:D

köszönöm:)Nah meg a gyors reagálást is:)

2009. febr. 11. 21:15
 6/11 anonim válasza:
Nagyon aranyos :) érződik benne az az idézet értelme, hogy " nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem aki én vagyok melletted.".. mondjuk nem ártana azért is szeretni..:))
2009. febr. 11. 22:01
 7/11 anonim ***** válasza:

huhh

Nagyon megtisztelő egy ilyet kapni. Szerintem nagyon jó :)

2009. febr. 11. 23:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez is lehet egy Valentinos megoldás... :)

http://www.youtube.com/watch?v=44KLfJ660cU

2009. febr. 12. 06:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szép. Szerintem minden érző embert megérintenének ezek a sorok.
2009. febr. 12. 11:52
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a kommenteket és dicséreteket:)

Akkor azt hiszem célt fogok vele érni:)Remélhetőleg:)

2009. febr. 12. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!