Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a távkapcsolatról?
Mi a véleményetek errol a távkapcsolatról???
Hát összejöttünk több mint 1 hónapja és csak 2 hetet lehettunk együtt a kapcsolatunk elején....Köztünk több 100 km van...volt 1 hét szabadidöm és elmentem meglátogatni.Ebben az egy hétben nagyon jól éreztük magunkat minden tökéletesnek bizonyúlt.Felhivtam.. beszélgetésből azt értettem h szünetre van szüksége mert nem fogunk tudni beszélni annyit mint régen bizonyos okok miatt és ilyenek és hogy majd mikor találkozunk majd folytatjuk...Erre megkérdeztem h még mindig ugyanúgy szerete s mondta hogy igen.Irtam neki üzenetet h mit értett az egesz szünetes dolgon de hát még azota sem válaszolt s eltelt egy pár nap...Mig meg nem látogadtam minden a legnagyobb rendben volt...postán levelet is küldött miben leirta hogy nem akar elvesziteni és hasonlók...
Nemtudom h mi lehet a probléma.Nagyon szeretem s nem akarom elvesziteni.
Kérlek segitsetek tanácsra van szükségem hogy mit lépjek szivem szerint kimennék megint de ez nem lehetséges kerresem interneten(msn,skype) vagy várjam a válaszát?
F/20
Várj picit, ne sűrgesd annál rosszabb..:(
Hasonló helyzetben vagyok 2 nehezítéssel:
1, nem tudtam még egyáltalán találkzni a csajjal..
2, utóbbi 3 napban kb mint ha levegőnek "nézne" bármit mondok neki hagyd a hülyeségeidet ne fárassz stb.. és hogy időt kér hogy gondolkozzon..
Én már úgy vagyok vele hogy.. Szeretem őt nagyon, de ha nem hát nem..
Neked annyit tanácsolok hogy légy türelemmel bármi közbejöhetett neki is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!