Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha a barátnőm "megcsalt" mikor nem jártunk, akkor kéne, hogy mérges legyek rá?
Most vagy szakitotok, vagy nem. Ha szakitottatok, akkor eppen el se kellett volna neked ezt mondania, mert SEMMI KOZOD HOZZA.
Ha olyan lanyt akarsz aki osszejoves elott nem volt senkivel, akkor keressel szuzlanyt cseszdmeg. Ha meg annyira szeretted minek szakitottatok?
ja, meg egy... elegge alszentnek tunik ez a szoveg... lanyok konnyebben talalnak partnert, ez alap. Ha neked jott volna egy lehetoseg szakitas utan, tudod ki hiszi el hogy te kihagytad volna... csak neked nem sikerult, es irigy vagy ra valahol legbelul hogy neki meg igen.
26f
Ez ugyanúgy megtörténhet pasival is, mint lánnyal.
De én is azon az oldalon vagyok, aki nehezen tudná magát túl tenni a dolgon. Rajtad múlik, hogy mit érzel.
19/L
Nem tudom, hogy azért írtál-e a fórumra mert megerősítésre vársz. Neked kell tudni, érezni azt, hogy mit szeretnél ettől a lánytól. Ha ez a tüske benned van, az már régen rossz. Lehet, hogy most el fogod tudni fojtani, de később egészen biztos vagyok benne, hogy veszekedések alkalmával elő fog jönni; a fejéhez fogod vágni.
Azt kell eldöntened, hogy akarsz-e tovább szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!