Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti milyen közeledésnek örülnétek?
15 éves vagyok, első éves gimnazista. A fiú egy évvel felettem jár, igazából már év elején kinéztem magamnak. Azóta párszor néztem őt a földalattin, de semmi több. Tegnap pedig a szemembe nézett. Nagyon tetszik a fiú, megtudtam a nevét is. De kiderült, van barátnője.
Mit tehetnénk, hogy megismerjem? Már bejelöltem facebook-on, de nem látszik valami nagy netezős srácnak. Tehát, akkor mással kell próbálkozzak. Mit mondtok, fiúk? Milyen fajta közeledésnek örülnétek?
A baj még az, hogy nem tudom, én tetszem-e neki.
Ha te lennél a barátnője, és valaki más akarna vele hasonlóan ismerkedni, vajon mit szólnál???
Pedro
Nem tudom.
De ha azt látnám, hogy valaki más iránt jobban érdeklődne, akkor nem tudok mit csinálni. Menjen, ha neki ő kell --> én így fognám fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!