Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz a pasik számára egy nő jó nő, szép nő, fullos, dögös, helyes?
mitől lesz szexi, vagy értékes, amire nem csak szexuálisan indulnak be, hanem szerelmesek is lesznek?
írhattok arcot, alakot
Ezért írtam idézőjelbe, és nem akartam senkit megsérteni, de amúgy is ez egy anonim oldal...
Ha jobban körülnézel nem látsz két "szép" embert egy párkapcsolatban, de két "csúnyát" sem, az ellentétek vonzzák egymást. Persze lehet rosszúl fogalmaztam.
19:46-os voltam...
Kedves 19:41 Úgy vélem remekül leírtad mi is kell nekünk!:) Ha megkérlek akkor ugyan ilyen jól letudnád írni mi kell a nőknek is?Bizonyára sokan örülnének neki:)
Azért hozzátennék még pár dolgot: NE taktikázzon(ezt minden értelemben mondom), ne a női magazinok szerint válasszon partnert,frizurát,ruhát vagy bármi mást.Kb ennyi:)
Kedves 19:41es.
Nagyon jól leírtad, és teljesen igazat adok. Teljesen mindegy, hogy egy nő sovány vagy vékony, én pl. molett vagyok, és ápolt, de nagyon sok sovány ismerősöm van, aki nagyon ápolatlan. Fontos az ápoltság, hiszen ha nincs gusztusod hozzáérni, megpuszilni(a többiről nem is beszélek), akkor mindegy a haja, alakja, magassága.
Szerintem nagyon fontos, hogy egy férfinak legyen véleménye, legyen benne egy csöppnyi romantika, megfűszerezve egy jó kis beszélgetéssel:). Én szeretem, ha egy férfi nem tuskó, előnyére válhat, ha megvillogtatja néha a tudását, hiszen ezek az apró dolgok miatt tudunk a másikra fölnézni. Tudjon beszélni a lelki problémáiról,mert természetesen mindenkinek vannak. Legyen lelkes,ha rólam van szó, hiszen ez is motiválja a nőt, hogy jobban megismerje a férfit.Legyen humoros, életvidám, de tudja, mikor kell komolynak lenni, tudjon döntéseket hozni.
Lényeges, hogy legyen nyitott a partner felé, érdeklődjön, mert ez a nőnek,férfinak egyaránt fontos.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.:)
20/N
19:41 vagyok.
Azt sokkal nehezebb megfogalmaznom, mi kell a nőknek. Tekintve hogy nőként elsősorban azt tudom, hogy mi kell _nekem_, így nehéz objektív statisztikát készítenem (amit a férfiakról leírtam, az is saját tapasztalat, csak épp ott kicsit nagyobb anyagból meríthettem :) ). Ráadásul ún. "férfi agyam" van, tehát a legtöbb nő pont nem úgy gondolkozik, mint én. De azért megpróbálom.
Az ápoltság és az egészséges önbizalom itt is alapvető. Bár tény, hogy a nők jobban elfogadják a félénk, nyuszi srácokat, ugyanis kihozza belőlük az anyai ösztönt. Na de gondolom, nem pótmamát szeretnétek :)
Fontos, hogy legyen valami, amiért a nő fel tud nézni rátok. Ennek társadalmilag kevéssé elfogadott példája, ha lényegesen többet keres a férfi. De vannak elfogadottabbak is, például az én párom egy ezermester. Én is elég jól barkácsolok (egyenjogúság rulez), de azért az ő kezében százszor jobban állnak a szerszámok. De lehet egyszerűen az is a felnézés tárgya, ha okosabbak vagytok.
Általában a nők számára kevésbé fontos, mennyire tájékozott a férfi.
Kiemelten fontos viszont, hogy lovagias legyen, akivel büszkén léphetnek ki az ajtón. Sajnos sokan nem igazán ismerik az illemszabályokat, ezért muszáj ezt kiemelni. Ha felsegíted a hölgy kabátját, átveszed a nehéz táskáját, tudod, hogy mikor kell előreengedni és mikor mész te előre, sokat számít.
Szintén fontos kérdés a romantika. Nem láttam még olyan nőt, aki - elismerve vagy titokban - ne vágyna azokra a dolgokra, amit különösen a fiatalabb srácok feleslegesnek, sablonosnak gondolnak. Például a klasszikus vörös rózsa, gyertyafényes vacsora, stb. Igen, sablonosak. De beválnak.
Nem tudom, mit írhatnék még. Erről az oldalról valóban sokkal nehezebb összeszedni, mik a legfontosabb dolgok. Talán összefoglalva annyi, hogy kicsit régimódi, hagyományos, lovagias viselkedéssel a legtöbb nőt le lehet venni a lábáról. Ja, igen. Ehhez hozzátartozik a tánc is!
"Bár tény, hogy a nők jobban elfogadják a félénk, nyuszi srácokat, ugyanis kihozza belőlük az anyai ösztönt"
ez tetsziiiiiiik :))
Külső: Szolárium által barnított bőr, szép műkörmök....Ez fontos ha ez hiányos a lentiek megléte esetén még lehet nagyon jó.
Konditerembe/és/vagy/aerobikra járás rendszeresen: minden testrész megedzése/átdolgozása de legfőképp célirányos edzés fenékre, combra, csípőre.( Ez valakinek sértő lehet főleg annak aki ezeket nem végzi el.-Ez pedig nem azért van mert nincsen pénze rá hiszen kb 3500 forintból már egy havi bérletet lehet venni a termekbe ha valaki ezt nem tudja megtenni akkor a szociális helyzete elég hátrányos a nők esetének túlnyomó többségében kitartó hozzáállás lenne szükséges legfőképp erről van szó. Bizonyos helyeken valamelyik nőnek egy testrésze szebb mint bármelyiknek a környezetében...+Mellinplantátum beültetés nem árt, a mellbőség keménysége nagysága fokozása végett.
Arról már nem is beszélve hogy legyen ápolt (test, fogak) teljes mértékig.
Belső: Legyen határozott és komoly (ez nem feltétlenül egyenlő a nagyképűséggel és a taszító magtartással amiből atrocitás alakulhat) ugyanis mi férfiak szeretjük a kihívásokat) ha helyzetbe kerül kettesben van a férfival akkor kezdje el kissé adni magát: pl: kontakt tartása néhai mosolyok, láb feltűnően lassan keresztbe tétele higgadt lassú beszéd...:D Ezek olyan dolgok amihez ész kell és nem feltétlenül a pénz a sport az alapja a test kidolgozásának és a nőiességet a férfiak érdeklődését és fokozza igen komoly viszonylatban. ez a kategória lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!