Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz a pasik számára egy nő jó nő, szép nő, fullos, dögös, helyes?
mitől lesz szexi, vagy értékes, amire nem csak szexuálisan indulnak be, hanem szerelmesek is lesznek?
írhattok arcot, alakot
Belsőre:
Legyenek gondolatai, lehessen vele komolyan bészélgetni. Ha süt róla a butaság akkor eleve bukta. Tudjunk együtt hülyülni, elmenni szórakozni hasonló zenéket, könyveket, filmeket szeressünk stb.
Külsőre:
Először is nincs kinn minden a kirakatban. lehet valaki szexi, de ne legyen közönséges. Lássam rajta, hogy hozzám hasonló az ízlése, nagyjából hasonló az életvitelünk, bartái körünk. Mert ugye egy teljesen másmilyen emberrel nehéz jól kijönni. Előny ha nőies az alakja, széles csípő, telt combok, kerek mell, kivehető derék vonal...
kell egy B s vagy C s mell méret kb?
és inkább a 160 alatti, minimum 170 centi esetleg kettő közötti magasság? teltebb idomok mellett karcsú derék (homokóra alkat)
és kell a hosszú haj?
Nő vagyok, de elég sokat figyeltem már ezt a kérdést.
Arc, alak lényegében mindegy, ha nincs nagy gond vele.
Egy nő elsősorban legyen ápolt. A pasik nem tudják megállapítani, hogy mondjuk az a bajuk egy nővel, hogy töredezik a haja és lepattogott a körömlakkja, de érzik, hogy valami nem oké.
Fontos még tisztában lenni a külső adottságokkal és annak megfelelően öltözni. A pasik vizuálisak, és mondjuk a miniszoknya alól kibukkanó narancsbőr nem kelt túl pozitív hatást.
Fontos az egészséges önbizalom. Igen, téged néz, nem kell hátraforognod, hogy hol áll az a bombázó. A hátraforgás nem szexi.
Szexi az, ha látszik rajtad, hogy szereted és élvezed az életet. "mennyire finom ez a bor" a "nem éne meginnom, biztos nagyon másnapos leszek tőle" helyett. Észre kell venni a jó dolgokat, örülni neki, és sokat mosolyogni. Persze ehhez elengedhetetlen a fogak ápolása is :)
És ami még nagyon fontos és tuti mindenkinél bejön (pontosítok: még nem láttam olyat, akinél ne jött volna be): ha tájékozott vagy, képben vagy a világ dolgaival, és minden témához értelmesen hozzá tudsz szólni.
Ezeket a dolgokat mind saját magamon tapasztaltam ki és alkalmaztam. Mindig bejött. Persze jártam úgy is, hogy elkezdtem a másikat a munkájáról kérdezni (ha szereti, akkor tuti nyerő téma, plusz egy csomót lehet tőle tanulni), de egyáltalán nem értettem, mit mond, az annyira nem volt jó.
Az alakom soha nem volt tökéletes, az arcom is inkább átlagos, bár tény, hogy nem csúnya. De ez tényleg mindegy is. Meg kell találni, mi áll jól.
Na meg még egy: már jó ideje élek a párommal, és sajnos az utóbbi években többet látott melegítőben, mint normális ruhában. Egy-két hónapja végiggondoltam, miket csináltam akkor, amit ma nem - és elkezdtem újra alkalmazni. S lám: megint hat. A szex javul, egyre többet járunk emberek közé, és gőzerővel tervezi a Valentin napot. Mintha még csak udvarolna, oylan érzés.
Persze azt fontos tudni, hogy amiket leírtam, nem olyan egyszerű dolgok, rengeteg időt és energiát igényelnek. Még a külső dolgok hagyján, de az, hogy tényleg karban tartsd az önbizalmad, valamint hogy tényleg tájékozott legyél, ez elég sok időt igényel. De megéri, te is fejlődsz általa :)
Hangsúlyoznám még egyszer ezt a mondatom:
"Arc, alak lényegében mindegy, ha nincs nagy gond vele."
Ez igaz a hajra, mellméretre is. Mindegy. Nem számít. Az a bajod kérdező, hogy nagyon a külsőségekkel foglalkozol. Valószínűleg itt rontod el a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!