Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy pletyka miatt lehet akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pletyka miatt lehet akar szakitani a barátom ami nem is igaz! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szombaton névnapomat ünnepeltem egy szórakozóhelyen barátokkal, és a pasimmal! én eléggé sokat ittam, d eugyis tudom mindig hogy mit csinálok! van egy csávó a haveri körünkbe aki tökre tetszik nekem, de sosem hagynám el érte a mostani pasimat! ma jövünk haza az iskolábol és barátnöm elmondta hogy olyna hir terjeng hogy én csókoloztam azzal a fiuval(miki) és megcsaltam a mostani pasimat?:O de ez nem igaz, hiszen sosem tenném! az igaz h öllegettem meg mindent, paism ki is hivott hogy ne csináljam mert nem esik neki jól. és én ezek után nem mentem odaa mikihez! viszont most a baráti körben az a hir járja h én megcsaltam a pasim:S viszont a gergő (paism) nem nagyon bizik bennem, sosem bizott ugy igazán ugyhoy ha ez a fülébe jut biztos h nem fog nekem hinni:( énmeg nem mondhatom el neki hogy ez a pletyka terjeng mert megeskettek rá! csak annyit elitettem neki h az a pletyka járja h én kabvartam a mikivel, és mondta h jólvan, de ilyne többet ne legyen, és ha aztis meghallja hogy azt mondják h én smároltam vele?:O mit tegyek? könyörgöm segitsetek? remélem értitek a történetet mert eléggé ideges vagyok, alig tudok irni! köszi a válaszokat!
2009. febr. 10. 15:08
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A szitu nálam is hasonló volt, annyi különbséggel, hogy rólunk azt terjesztették pár ölelés miatt, hogy lefeküdtem a sráccal. Barátom első kézből kapta az infót a srác barátnőjétől. El akart hagyni, én visszakönyörögtem magam, az volt a békülés feltétele hogy a srácot nagyívben elkerülöm, és minden kapcsolatot megszakítok vele. Megtettem, mert szerettem a barátomat. Mára elmondani nem tudom mennyire bánom! Karácsony előtt szakított velem, mondván, hogy "van valaki más"... azóta nap mint nap azt nézem, hogy falják egymást a suli folyosóján. Elmondhatatlan mennyire rosszul esik, ráadásul arra is fényderült, hogy a nyáron megcsalt. És még ő akart elhagyni egy pletyka miatt. Mindenki magából indul ki!

Azt ajánlom semmiképpen se szakítsd meg a kapcsolatot azzal a sráccal aki bejön, de a puszikat, öleléseket hagyjátok abba, nyilvános, és kevésbé nyilvános helyen is. Gondolj csak bele mi lenne fordított esetben!? Neked jól esne, ha a te barátod ölelgetne valakit?

2009. febr. 10. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!