Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám ellazítani a csajom, hogy ne izguljon mikor megcsókolom?
Figyelt kérdés
A kérdés egyszerű. Én olyasmit találtam ki,hogy a hasától felfelé elkezdem puszilgatni és simogatni a combjait,ez beválhat??
Én már többször megcsókoltam de nem csókolt vissza pedig ő is nagyon szeret engem csak nagyon izgul.
Várom a rendes válaszokat!
Előre is köszönöm!!
2011. febr. 8. 16:18
11/24 A kérdező kommentje:
1 hónapja vagyunk együtt. Szeretjük egymást s ő is akarja a csókot fél vagy izgul nem tom.
2011. febr. 8. 16:52
12/24 A kérdező kommentje:
Amúgy előbb kihagytam értett lány és testileg is!!
2011. febr. 8. 17:09
13/24 anonim válasza:
továbbra is cska azt tudom mondani, hogy ne siettesd :)
14/24 A kérdező kommentje:
De ő akarta nem én ő kért meg,csak neki nem megy mert nem lazul el azaz izgul
2011. febr. 8. 17:18
16/24 A kérdező kommentje:
Nem lehet,hogy az a baj,hogy nem tud?
Ha tényleg ez a baj,akkor kérek egy lányt,hogy írja le részletesen,hogy kellene csinálnia,vagy ő,hogy csinálta meg az első csókot azaz történt meg vele
2011. febr. 8. 17:24
17/24 anonim válasza:
en 12 evesen csokoloztam eloszor... megcsokolt a fiu... en meg lealltam.... hihetetlen erzes volt... mond meg neki ne izguljon h az az erzes vele jar ha szeretitek egymast... :D csak nyugodjon meg es csinaja ugy ahogy te... es magyarazd meg neki h egy csok mit jelent... olvass a netten utana... es h csk egy csok... lehet attol fel hogy ha visszacsokol akkor le akarod fektetni... ki tudja mi jar a fejeben beszled meg vele h mit miert csinalsz... ne felj sikerulni fog... sok sikert.
18/24 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,de milyen fura érzésről beszélsz?
2011. febr. 8. 18:11
19/24 anonim válasza:
hat en valami bizsergest erzek az egesz testemben ha ojannal csokolozom akit szeretek... :D es lehet h ettol az erzestol megijedt.... szerintem... ha meg van valami kerdesed a lanyokrol irj privit nyugottan... akarmit kerdezhetsz az a baj h itt nem nagyon vagyok fennt.... es eleg huje valaszokat adnak egyesek... irj nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!